GhostMile 4614 Napisano Januar 5, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna koliko potencijalnih kupaca je juce promasilo ovu temu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 6, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sta ne valja??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Januar 6, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Marketing,kao Kirby... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 7, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Slikano pre pet minuta.. dalje aktuelno..063.8152618.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 7, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Vrti se do 12k obrtaja, a 'crveno' pocinje od 6.5k? nisam to vidjao ranije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Januar 7, 2014 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vrti se do 12k obrtaja, a 'crveno' pocinje od 6.5k? nisam to vidjao ranije... Pa rece da je 53 KW. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 7, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Tako je fabricki..nista dirano...Inace kod mene je retko prelazila preko 5000.Nema potrebe.Extra elastican za voznju.Max. brzina za putovanje 140-150.Nemam potrebu za brze...Barem je ja tako vozim.Za druge ne znam..Ne zurim..Jednom sam pozurio,davne 1986 i zavrsio na staroj ortopediji u Visegradskoj sa nekoliko preloma..Svaka skola se placa,a ja sam je skupo platio..Ne zurim i uvek stignem gde sam posao... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 7, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Vrti se do 12k obrtaja, a 'crveno' pocinje od 6.5k? nisam to vidjao ranije... Pa rece da je 53 KW. Tako pise u saobracajnoj.Svajcarci su cudo.Odblokirana je..Nisam je mnogo pritiskao ali se oseti kad povuce.Ni malo nije naivna...I jos nesto..Na 4000-.5000 na putu trosi 5l.Garantujem,provereno.Preko toga sigurno vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 7, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Po litar na svakih 1000 obrtaja, kako zaključiše u nekoj temi na forumu Šalim se ja malo, nema ljutnje Pratim oglas, vrlo me interesuje dalji tok prodaje, kao i ovaj model Honde a tvoj primerak je vrlo lep i očuvan. Imam vlo pozitivno iskustvo i mišljenje o Krmači Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 8, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je cetvrta CBR 1000 f po redu..Da me ne zeza plasticno koleno,nikad je nebih menjao..Los mi je polozaj a inace sam malko i glomazniji, pa moram na enduro verziju.Varadero..Naravno Honda.Znam da nije voznja kao sa CBR-om,ali visa sila.Nikoga ne ubedjujem ali bi mi bilo drago da ode u prave ruke..Mene je extra sluzila.Redovno odrzavana..Mazena i pazena....Nemam ni jednu primedbu..Inace sam na motoru preko trideset godina i vozio sam sve i svasta..Generacija koja je odrasla u Asterixu na Beogradskom Uscu..Ako ne ode za razumnu cenu,zavrsice u sobi...I jos nesto.Vlasnik sam MOTO-SERVISA vise od dvadesetak godina a zanat zavrsio kod.pok.Deda Voje Ivanisevica i pok. Cubra Ilijije tako da je motor redovno servisiran i odrzavan.Za to mogu da garantujem... Sve sto je navedeno kao Novogodisnji poklon,ostaje i dalje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 9, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan NOVOGODISNJI POKLON Uz motor kofer Givi... U koferu...Prva pomoc,fluo prsluk,sprej za lanac Motul i tank torba... u tank torbi... Cetiri litra Repsol ulja Filter ulja cetiri NGK DPR 9 EA... SVE ZA NAVEDENU CENU... SRECNA NOVA...PUNO KILOMETARA.... Poklon jos uvek ide uz cenu od 1600e..Uz sve to i dva kisna kombinezona..Bozicni poklon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 10, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi nije jasno.. Kada vidim cene kojekakvih leseva,fajtera i raznih prerada,posle padova, a motor koji je u prvoj boji,registrovan i bez mana nema interesente..Stvarno ne razumem... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 10, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan 063-8152618... Dogovor tel.. ili na pp.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 11, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Danas nisam mogao da odolim.Pala kraca klubska voznja.Prva ove godine..Honda ko Honda..Prede.i dalje aktuelno ali ne za dugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 12, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupac dobija na poklon sta... Sve navedeno i .I. GAJBU ZAJECARCA... Ako vise voli,moze i LAV.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Januar 12, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Druze koliko ces da mi doplatis da uzmem hondu od tebe? (šala). Ne mogu da verujem da ovakav motor i sa svim ovim stvarima koje dajes uz njega nema zainteresovanih,mislim strasno,ja da nemam isti takav, bez razmisljanja bih dosao i pazaro tvoju. U svakom slucaju srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 12, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci i lepim zeljama.Ni ja sam ne verujem..Kao sto sam napisao,mislio sam da se necemo nikada rastati ali me je koleno(plasticno) opasno pocelo da zeza,pogotovo na duzim turama pa sam odlucio da probam Varadero 1000.Nekako je drugaciji polozaj..O njoj,Hondi,necu da pisem vise nista da nebi ispalo da je mnogo hvalim.Ako je neko bude uzeo nece zazaliti.Pazena je i mazena i nikada nije maltretiranaMenjano sve na vreme a i pre vremena.Sve sto sam napisao stojim iza toga.Uz nju dajem sve sto je njeno.Ako ima zainteresovanih neka se jave i ponude ili javni ili na PP..Cenu necu spustati u nedogled.Ako je sudjeno,ostace u mojoj garazi do kraja.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 12, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan za ovakav motor uvek ima interesovanja, ono chega ovde nema su pare. gledam motore u pola cene u dobrom stanju pa ne odlaze. strpljenja, naleteche neko ko zna shta je ovo i kupiche prvi bih je kupio al sam svestan da nemam para za njenu eksploataciju. al ovako neshto za duge ture je savrsheno. sretna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 16, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor kofer Givi... U koferu...Prva pomoc,fluo prsluk,sprej za lanac Motul i tank torba... u tank torbi... Cetiri litra Repsol ulja Filter ulja cetiri NGK DPR 9 EA... SVE ZA NAVEDENU CENU... SRECNA NOVA...PUNO KILOMETARA.... Samo do kraja meseca.., 1500e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 19, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ista cena sa svim poklonima...+ dva kisna kombinezona... 063-8152618.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 20, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Jos deset dana ova cena.Kako sam i obecao.Do prvog februara..1500e i pokloni..Za posle ce da vidimo.Cena moze samo gore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 23, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ova ponuda vazi jos neki dan.Do kraja meseca.Za dalje??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Januar 23, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ova ponuda vazi jos neki dan.Do kraja meseca.Za dalje??? ti sada radiš kontra licitaciju. Nisi mi jasan. Ni za ovu cenu i sve ove poklone niko neće da kupi. kao loš marketing: "Evo niko neće da je kupi ovako povoljno, a ja ću da podignem cenu, pa ćete onda da vidite kako tek onda niko neće". Razumem marketinški trik kada nešto ima veliku cenu, pa je prodavac smanji, kao , ako ne iskoristite nedeljni popust, nećete uštedeti. Evo vam prilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 23, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakav trik.Ova je cena trenutno.Za dalje ne znam.Pocece i sezona,cene ce da idu gore.A i ako se ne proda,nije problem.Neka stoji.Ispod ove cene ne ide...Znam sta prodajem,znam koliko je u nju ulozeno i u kakvom stanju..Ako naidje kupac OK.Ako ne,nista..Ostace u mom vlasnistvu do kraja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 23, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ubacicu oglas i na druga glasila,naravno sa drugom cenom.Ne brinem jer sezona uskoro pocinje.Javili su se par ljudi i to uglavnom koji me znaju.Znaju i o kakvom se motoru radi.Bez sekiracije... PS-Svrati na kafu i rakijicu kad si u prolazu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...