turbopedja 282 Napisano Januar 12, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzna srca moram da se odvojim od mog ljubimca. 243ccm/15KW, 1989, presao 18 614 Km, registrovan do 05. Aprila 2008, nove gume, stanje... pa vidi se na slikama. Cena, sitnica... 800 € Na prodaju je jos i Piaggio Free (450 €) ali za njega jos nemam slike (Ostadose deca bez prevoznog sredstva). Mob: 063 877 51 53 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan bash me zanima jel prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1988 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, kompenzovan je za prasice koliko se ja secam, u klopanju jednog sam i sam ucestvovao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, duša me boli za taj motor. :'( Al pojedosmo prasad, ništa nije ostalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je bila svrha prodaje? Krkanje prasića? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je bila svrha prodaje? Krkanje prasića? Nije, krkanje je posledica nesrećnih okolnosti sa srećnim krajem. Motor je počeo da nabija kilometražu. Sam od sebe. Ostaviš ga a kada dođeš do njega na satovima drugačije stanje. Peđa je prvo mislio da se zajebo, nije upamtio, u to vreme imao je tri motora pa ko će cifre da popamti... Međutim taj je kvar bio prisutan i kod drugih motora ali najviše kod MZ-a, osamostalio se previše... Ko je neovlašćeno terao motore niko nezna jer dokaza nema ali ima osumnjičenih... Onda je Peđa poludeo i rešio da pošto poto proda motor. Ja sam kratak za jednog Mz-a već duže vreme, ovaj mi ima prikolicu i nije za gradske gužve a njegovog sam vozio i bio PREZADOVOLJAN jer je motor potpuno nov. Ipak, sa dve bebe u kući znao sam da neću imati para da kupim još jednog MZ-a. Međutim, Peđa nije tražio pare, tražio je način da se ratosilja motora, da ga nema. Kaže "uzmi, platićeš kad budeš imao" A kada ću ja imati sa dve bebe i tada bez posla? On insistira da ga uzmem, nije mu bila frka za pare a šteta da motor ode nekom drugom. Ja razmišljam "pa zar od takvog čoveka motor da uzmeš a da ne platiš? Prijatelja da zajebeš? Ma nema šanse ni neprijatelja a ne njega, NIKAKO!" I tako u krug a motor u sve gorem stanju, nabija li nabija po satovima. A majku mu, čak i benzin ne troši, svega ima u njemu. Jednog zlokobnog dana pojavi se kod Peđe čovek koji prodaje sir i kajmak. Zlikovačko lice propalice, šta da kažem. Dolazio je redovno, merkao je motor, sve kao mutav je, vozio APN-a pa bi prešao na veći... I ode MZ u kompenzaciju za sir, kajmak i prasad. Sir i kajmak je Peđa uzimao par puta, obično za Slavu a prasad smo izjeli na prvom i drugom MZ Skupu. Al smo krkali - do iznemoglosti! Nažalost, slaba satisfakcija, Peđa nije stigao da naplati ceo dogovoreni iznos, "pošteni kupac" je jednostavno prestao da se pojavljuje. I tako, ostadosmo i on i ja bez dobrog motora zbog međusobnog poštovanja i uvažavanja. A mogli smo da nađemo prasad i na drugom mestu da je bilo do krkanja nego eto, kad je već motor otišao u tuđe ruke UDRI PO PEČENJU! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ukusan bese ovaj MZ ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...