Pablo 1947 Napisano Septembar 5, 2013 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kakva su vam iskustva sa grejacima kolena koje su u ponudi kod nas, bilo da se prodaju u radnjama bilo da se narucuju preko neta. Pomoglo bi mi dosta ako biste naveli model koji imate, koliko ste zadovoljni tim modelom i sta biste tu promenili, da mozete. Koliko sam video, postoje neke tri vrste: 1- od neoprena, poput ovih u Luisu: 2- od windstopera, obuhvata celo koleno: 3- od windstopera, ali ne obuhvata celo koleno: Kakve grejace kolena vi koristite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim varijantu br 3. Proizvodjac je IXS( http://www.motooprema.net/wind.htm ), nosim ih ispod pantalona. Stavljam ih iskljucivo kad idem na posao, jer su tanki, neprimetni, ne podparuju i ne moram da ih skidam i ponovo oblacim kad krenem sa posla kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Имам ове: http://www.polo-motorrad.de/de/neopren-kniewarmer.html Јако су се добро показали, добро штите, лако се постављају и скидају.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 5, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim varijantu br 3. Proizvodjac je IXS( http://www.motooprema.net/wind.htm ), nosim ih ispod pantalona. Stavljam ih iskljucivo kad idem na posao, jer su tanki, neprimetni, ne podparuju i ne moram da ih skidam i ponovo oblacim kad krenem sa posla kuci. I ja imam IXS-ove grejače, nosim ih kao i Boki u identičnim prilikama, jedino što ovi moji idu preko pantalona (imaju i džep za protektor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 5, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nosim nesto slicno var. 2. i pokazali su se kao jako dobra zastita za kratke ture. Problem je čičak kojim se kače. Brzo popusti ali sa malo domace radinosti i to se sredi. Nosim ih preko pantalona, skinem kad sidjem s motora i sve zajedno sa pojasom i rukavicama srolam u kacigu tako da ne zauzima puno prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Septembar 5, 2013 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nosim nesto slicno var. 2. i pokazali su se kao jako dobra zastita za kratke ture. Problem je čičak kojim se kače. Brzo popusti ali sa malo domace radinosti i to se sredi. Nosim ih preko pantalona, skinem kad sidjem s motora i sve zajedno sa pojasom i rukavicama srolam u kacigu tako da ne zauzima puno prostora. Mislis na opciju 3) gde grejac stoji ispred kolena i ima traku oko noge kojom je pricvrscen? Ne vidim cicak traku u opciji 2)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk996 34 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove iz luisa i dobro su se pokazali od kuce do skole, nosim ih takodje ispod pantalona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan A da li bi dodao na spisak grejac sa protektorom ispred? Slicne kao one "za rolere", mogu se lepiti isto kao ove broj 3, a takodje moze da se "navuce" i time bolje bude fiksiran protektor za ne daj Boze. Takodje, plasticni protektor, kupi sav vetar, a ispod se nalazi dovoljno debeo sloj za greje koleno poprilicno, malopre sam stigao kuci i zimu na kolenima nisam osetio.. Ja sam svoje nasao u nekoj "no name" prodavnici mesovite robe u Crvenki, kostaju 500din i super su PS:bas zbog cene ne moram ni da preterano brinem za njih, i da ih izgubim nije strasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 5, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cemu grejaci ? Ja svaki dan idem na posao 40 km u jednom pravcu... Nista mi ne fali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja mislio dok nisam kupio ove "najjobičnije" iz Louisa...Za jednu crvenu baš lepo greju. Sent from Tadžikistan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Septembar 6, 2013 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim varijantu br.1 Odlični su! A koliko se sećam nisu ni skupi. Koristim ih samo za duže ture. Uvek mi stoje u Top case-u. Lako se skidaju i stavljaju.Bez skidanja pantalona. Inače nosim ih ispod istih. Za grad,nosio jednom i baš greju pa od tada izbegavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 6, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nosim nesto slicno var. 2. i pokazali su se kao jako dobra zastita za kratke ture. Problem je čičak kojim se kače. Brzo popusti ali sa malo domace radinosti i to se sredi. Nosim ih preko pantalona, skinem kad sidjem s motora i sve zajedno sa pojasom i rukavicama srolam u kacigu tako da ne zauzima puno prostora. Mislis na opciju 3) gde grejac stoji ispred kolena i ima traku oko noge kojom je pricvrscen? Ne vidim cicak traku u opciji 2)... Mislio sam na ovo: Ali meni sluze odlicno vec 3 sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da izabereš bolji je nego da ih nemaš uopšte, za kolena nemaš rezervnih delova čuvaj ih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 6, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da izabereš bolji je nego da ih nemaš uopšte, za kolena nemaš rezervnih delova čuvaj ih. Sta grejaci sprecavaju ? Reumu ili ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 6, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da izabereš bolji je nego da ih nemaš uopšte, za kolena nemaš rezervnih delova čuvaj ih. Sta grejaci sprecavaju ? Reumu ili ? Videces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 6, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vise ko baba sere me lozite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Koristim varijantu broj 1, preko pantalona. Sta pokriju tu je stvarno toplo, ali malo pokriju. Cesto imam nocne voznje van grada tako da mi trebaju malo bolji. Razmisljam da porucim ove iz Kine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali mislim da je takve prodavao i Lucky Vladano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slicica za ljubitelje jambolije, ili ti vrsta 4: upload gambar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz kluba uzeo ove Lucky-jeve, ne da greju, nego dodje mi da se upisam u gace od srece po ovoj zimi kada ih nagrnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz kluba uzeo ove Lucky-jeve, ne da greju, nego dodje mi da se upisam u gace od srece po ovoj zimi kada ih nagrnem Kako izgledaju kad se postave, kolika im je dužina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan varijanta 1 zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Borise, samo da se vidim sa drugom i uslikam pa cu okaciti.. onako,na grubo, negde oko 40cm imaju, dosta dugacki, al' greju kao kvarcna :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan čekam, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Borise, ovaj moj mali iz kluba pobegao u grad, pocela mu predavanja na faxu, cim se dovuce kuci uslikam i okacim, nisam zaboravio nego me nece tajming za fotkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...