sashac 8204 Napisano Septembar 4, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ok sala posalica ok, ali sad vec lupetas. Pa sta je sad harli bolji od mercedesa koji je najbolji auto na svetu i njegove komponente ne stare? Naravno da je bitno koje je godiste na tom motoru je vec trebalo dva puta da su zamenjena kociona creva i jos neke sitnice koje spadaju u redovno odrzavanje a da tebe ili bilo koju osobu koja se pravi pametna i prica nesto sto ne zna ne mirisem, tu si u pravu jer kada nesto ne znas reci ''ja sam indijanac i nemam blage veze o tome'' umesto da pises gluposti kao da ta gomila gvozdja ne stari kao drugi motori. Tako da to sto te malo zezam ovako nije zato sto imam nesto protiv tebe nego se izlupetas bukvalno svaki put i ne prihvatas da nisi u pravu. Slazem se sa kolegom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi vec dva puta morala biti zamenjena kociona creva?Potpuno mi je nejasna ta konstatacija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ok sala posalica ok, ali sad vec lupetas. Pa sta je sad harli bolji od mercedesa koji je najbolji auto na svetu i njegove komponente ne stare? Naravno da je bitno koje je godiste na tom motoru je vec trebalo dva puta da su zamenjena kociona creva i jos neke sitnice koje spadaju u redovno odrzavanje a da tebe ili bilo koju osobu koja se pravi pametna i prica nesto sto ne zna ne mirisem, tu si u pravu jer kada nesto ne znas reci ''ja sam indijanac i nemam blage veze o tome'' umesto da pises gluposti kao da ta gomila gvozdja ne stari kao drugi motori. Tako da to sto te malo zezam ovako nije zato sto imam nesto protiv tebe nego se izlupetas bukvalno svaki put i ne prihvatas da nisi u pravu. Ne,gomila plastike je mnogo bolja.Ni trotinet ranije nisi vozio a uzeo odmah 1000 kubika da imas da se vozas po gradu od kafica do kafica.Koji k**** se kacis na temu ako te ne zanima motor.Mesto sto s**** po forumima,bolje ti je da sednes i da vozis to sto si kupio,ali malo van grada i drzave,da vidis kako se to radi.!A za kociona creva magarce neuki,ako su pancir creva,ne menjaju se,a i da su obicna creva,nije trkalica i ne koci se kao na plastici,tako da nema sta da se menja!Gvozdje koje ti nazivas,se redovno polira,tako da ne stari i ne rdja kao sto mislis.I sta je zakljucak,nemoj se praviti pametan kada nisi. Vlasnik motora. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi vec dva puta morala biti zamenjena kociona creva?Potpuno mi je nejasna ta konstatacija. Vidis da lupeta. Doduse, hoce creva posle nekog vremena da se rasire ali ne uvek i nije toliko ustaljena pojava. Uglavnom se desava na motorima koji su namenjeni za trke, vece brzine i gde je kocenje mnogo cesce. Zato se i stavljaju pancir creva da do toga ne bi doslo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8662 Napisano Septembar 4, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nov košta 8700. Ovaj je jeftiniji 27,5% od novog, a star je skoro deceniju. Pa nije to viski, rakija ili vino. Već gvožđe, neka guma, malo plastike. Pa da je stajao sve vreme, mora da mu nešto fali i od stajanja. Krećem od sebe, bilo šta da je u pitanju, ne samo motor: Da se cigančim za 27% uštede u ceni između novog novcijatog i polovnog... ? 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 4, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan HArley motori su jedini motori kojima nema veze da li su '93 ili 2013. godiste. Jednostavno nema razlike. Ko vozi i ko se razume, on to i zna. Vecu glupost nisam cuo... Da se harli slucajno vremenom ne podmladjuje??? 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kome se ne svidja,nek preskoci temu.Nista komplikovano.Koga interesuje,moze da pogleda kad god hoce. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 4, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I sada dolazimo na ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95724-nervira-me/page__p__1542089__fromsearch__1#entry1542089 Mislim da admini treba da se stvarno pozabave ovim pitanjem. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 4, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa nikoga ne interesuje...sta ti nije jasno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kome se ne svidja,nek preskoci temu.Nista komplikovano.Koga interesuje,moze da pogleda kad god hoce. Stvarno si EVIL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa nikoga ne interesuje...sta ti nije jasno... Naci ce se, gledaj ti svoja posla. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 4, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ne,gomila plastike je mnogo bolja.Ni trotinet ranije nisi vozio a uzeo odmah 1000 kubika da imas da se vozas po gradu od kafica do kafica.Koji k**** se kacis na temu ako te ne zanima motor.Mesto sto s**** po forumima,bolje ti je da sednes i da vozis to sto si kupio,ali malo van grada i drzave,da vidis kako se to radi.!A za kociona creva magarce neuki,ako su pancir creva,ne menjaju se,a i da su obicna creva,nije trkalica i ne koci se kao na plastici,tako da nema sta da se menja!Gvozdje koje ti nazivas,se redovno polira,tako da ne stari i ne rdja kao sto mislis.I sta je zakljucak,nemoj se praviti pametan kada nisi. Vlasnik motora. Napisao sam ceo tekst o odrzavanju motora ali sam shvatio da ne vredi protiv vetrenjaca. Takav si kakav si i to je to. Sve najbolje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Septembar 5, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ljuta makina. A i gazdarica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Obnavljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Septembar 16, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Malo kulture bi bilo sasvim dovoljno. O ceni necu ni da raspravljam. Kome je skupo, nece ni voziti Harleya nego ce voziti kineza. Mozda ce i voziti al nece ovog, vozice godinu dana mladjeg i imati 1000-1400eura u dzepu 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5051 Napisano Septembar 16, 2013 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobar oglas, mislim tema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...