Saletea 0 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu pa nisam siguran dali dobro postavljam teme ako sam pogresio unapred se izvinjavam! Ovako zanima me ko u Srbiji moze da steluje karbone koji imaju dyno jet na sebi!! Cini mi se da dobija vise goriva nego sto mu treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu pa nisam siguran dali dobro postavljam teme ako sam pogresio unapred se izvinjavam! Ovako zanima me ko u Srbiji moze da steluje karbone koji imaju dyno jet na sebi!! Cini mi se da dobija vise goriva nego sto mu treba! moze svaki majstor,s obzirom da to radim svaki dan..motzda i nije do dyno jeta,mozda su neispravni prelivaju itd... treba oprati karbove itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saletea 0 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze neki tel za kontakt i gde se nalazis? Desava mi se da garavi izduv po gradu i kad radi oseti se gorivo na izduvu!! Medjutim kad ga ispucam auspuh dobije belicastu boju !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saletea 0 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da i nisam napomenuo neznm da li je bitno!! Kad ga palim ponekad izbaci crn dim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 29, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan u novoj pazovi..063697094.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saletea 0 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci verovatno je do karburatora?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saletea 0 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci verovatno je do karburatora?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12692 Napisano Avgust 29, 2013 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, prebogata smesa. Idi kod Bokilica, jedan je od retkih koji to moze da ti usteluje kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...