redoran 73 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam je juce napunio glupostima full i deluje mi stabilno, mada je stajao u mestu, ne znam kako ce biti u pokretu Ja sam malo sumljicav.Lalajko je bio kod mene juce torba je odlicna ali mi se nesvidja sto ima malo magneta i mali su,Kada se napuni puna mislim da ce spadati.Ja na mojoj torbi imam cetiri dupla magneta znaci osam samo sa jedne strane plus druga strana i na sredini dupli.I pored toga mi se desilo letos da mi je spala kada sam se po nekom vetru mimoilazio sa kamionom.Predlazem da se obavezno zakaci sa onim kaisem ako ga ima oko vrata motora i ako imate da dodate jos koji magnet.Sto ih ima vise sigurnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ako imate ruzan motor nemojte kupovati ovu torbu Jer se secate torbe za koju je lalalajko kako neki kazu smarao ceo dan? E pa trebao je da vas smara jos vise, torba je fenomenalna.Hvala Lalajku,Gordanu i Sekuli. A evo i neke slike kako to izgleda na Banditu. Pa dobro...na ruznom motoru svaka torba ruzno izgleda ;D..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 23, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je zato i ne kupujem ;D ;D ;D ;D Ja sam uzeo neku IXISovu za 100 eura i drzi ko luda,tesko je skinem! Na njoj pise da ne treba da se gazi preko 130 ali je ja uvjek vezem za sipku na upravljacu za zvaki slucaj!......... A i ne moze neko da ti skine onako u prolazu.......vec mu treba 10 sec. ;D P.S. Slike ne postavljam da ne narusavam izgled foruma :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli jesi sminker ili panker.Sta me zabole kako izgleda dok je funkcionalno.A da nisam trebao da kupim jer nije u boji motora:) svidja mi se sto ovu mozes da nosis kao ranac ili torbu.a i oni zidovi od tvrdog materijala koje dobijes nisu losi ako su to uopste zidovi torbe:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli jesi sminker ili panker.Sta me zabole kako izgleda dok je funkcionalno.A da nisam trebao da kupim jer nije u boji motora:) svidja mi se sto ovu mozes da nosis kao ranac ili torbu.a i oni zidovi od tvrdog materijala koje dobijes nisu losi ako su to uopste zidovi torbe:) E da, zidovi. Namucio sam se da ih ubacim, ali sad torba izgleda jos bolje. Na slikama koje sam postavio je torba bez tih zidova. Zid se postavlja tako da onaj ujedeni deo bude dole, do kisne navlake - zbog nje i postoji. Ono zasebno pravougaono parce ide napred. Sa unutrasnje strane torbe postoje dzepovi u koje se zid uvlaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 23, 2008 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo tu torbu, izgleda da je Lalajko pola foruma navukao Sad ladno mozemo da je nazovemo BJB torba. Pablo kad se rade prisivci za BJB torbe :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 23, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da pisem dok ne stigne ali i ja sam narucio BJB torbu model Lalajko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Hajte vi torbari da se skupite i castite! Kako se Lalajko isprsio! Aco, tebe gledam medj rogove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan nikad nije bio problem samo daj da se organizujemo Hajte vi torbari da se skupite i castite! Kako se Lalajko isprsio! Aco, tebe gledam medj rogove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 24, 2008 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan SStrujo nemas problema organizovacemo jedno okupljanje vlasnika BJB torbi zacinjeno prasetinom, jagnjetinom, rostiljem, dimljenim kobasicama itd.. Pokazacemo pravi duh BJB torbara, a ti ces svakako videti slike kad se sve zavrsi :D P.S. ko nema BJB torbu SISA JE :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam da vidim sta se ovde toliko pise o jednoj torbi. Vidim da je to sad preslo u nauku. Ako se nastavi pisanje o toj torbi, osecam da ce ova tema dobiti svoj podforum u kome ce se pisati sve o raznim torbama za razne namene. ;D P.S. Samo mi ne mozemo da imamo svoj kutak, a Yamaha najzatupljenija na forumu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 25, 2008 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan He he, sad cemo mi da razvucemo temu na 30 strana i dobijamo svoj podforum , dobar ti je osecaj :P A ja imam osecaj da Yamaha nikad nece da dobije svoj podforum, ne znam sto :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje, (dok ne dobijemo podforum)... dakle, kako vam se torba ponasa za vreme voznje? Ja nisam imao problema, cak mi pravi zavetrinu, pa mi je nesto toplije oko stomaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakve yamahe covece, znas li ti kakva je ovo torba!!!! Lalajko, Aco da li da im kazemo da ima dzep i za naocare za sunce a?:):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakve yamahe covece, znas li ti kakva je ovo torba!!!! Lalajko, Aco da li da im kazemo da ima dzep i za naocare za sunce a?:):) Vidis, to sam zaboravio! Da, da, sa zadnje strane, do vozaca je dzep za naocare za sunce! (Ja tu drzim telefon ) Uskoro ce se u pohvalama pridruziti i Duh, jer je njegova torba kod mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan he he, a da fazon bude jos veci i ja imam luisovu torbu, koju cu sada da omrznem i iseckam na komade (prilazem sliku, koja je slikana pre par minuta) ;D Mi se malo salimo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da se vise nepise o luisovoj torbi? Ne verujem ;D Lalajko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 29, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ne bude da se ne pise. Stigla mi je torba u subotu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi na makinu, pa baci fotke. A onda krecemo u opisivanje kako to stoji na tvom motoru. I to ako ne cemo bar u tri strane opisivati, bolje da ni nekrecemo onda. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 29, 2008 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti sa kawom, bar 3 strane najmanje The lorde, kreci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 29, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bice slikano. mada je ja nisam kupio za ovaj motor nego za transalpa koji stize na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 29, 2008 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ccc... kopiras me u izboru torbe, kopiras me u izboru motora, pa dokle ce to da ide... sve si naivan ne znas sta je dobro :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 29, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan cek cek, ako ne bude odmah imao roll barove znas cije cu da kopiram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Januar 30, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... a na BMW-u plastičan tank... šta sad?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 30, 2008 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista, sad i ti kupi transalpa Imas torbe sa trakama za vezivanje umesto magneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...