Nikola535 133 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za virago 535, ako neko ima a da nisu ispucale i da su u dobrom stanju, i iskljucivo u kompletu sa o ringom (vidi se na slici u donjem desnom cosku). Znam da ima na ebay-u ali izadje dosta a jedna je malo ispucala pa menjam preventivno. Jos bolje ako neko prodaje samo 1 komad Ponude na pp ili na 0621113836 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan O-Ring ne treba da predstavlja problem, ima ih da se kupe u slobodnoj prodaji za veoma malo para. Npr, HIGUM-M Zrenjanin.... nadam se da ovo niko nece shvatiti kao reklamu, nego sam kupovao kod njih, oni ih proizvode...cak mi se cini da budu i na najlon pijaci nedeljom. Traze da se kupi npr 5 komada minimum, ali je cena toliko simbolicna, da nema smisla pricati o tome. Izvinjavam se sto malo offujem, ali ako neko ponudi bez O-ringa, treba ih kupiti, a gumice naci zasebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 10, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan od cega jos pasuju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 10, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan meni su pre par godina za to parce gume koje izgleda jos prostije nego ovo sa slika,bilo je za burgmana 400,trazili za polovno 100e,na nekoliko razlicitih oglasa kod rasturaca delova. nemogu da verujem da je to toliko skupa roba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam od cega jos pasuje, a trenutno nisam kuci da izmerim i dam neke okvirne dimenzije. Na ebay-u nije skupo, oko 50e par novih + postarina, samo ja nikako da resim i da narucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 12, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 50e za 100 grama gume...ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...