Marko_128 36 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se prosle nedelje skuterom posle duzeg vremena, sav srecan jer konacno sve radi kako treba. Zeleno na semaforu, vozim 60, golf na raskrsnici ceka da skrene levo iz suprotnog smera. Nema znaka da ce izleteti, tockovi nisu skroz namotani, sve deluje ok. Iz cista mira auto krece, kocim iz sve snage i udarac, plastike lete na sve strane. Sva sreca ostao sam na motoru, bio je jak udarac ali sam prosao samo sa modricom na nozi. Adrenalin navalio, doslo mi da ubijem pseto na licu mesta. Nije mi jasno kako me nije video, bila je noc i vozio sam sa dugim svetlom. Jedino ako nije dobro procenio moju brzinu. Skuter je kod majstora, montira se nov trougao i plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 23, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ti OK! Vozaci Gnjolfa su cudo... Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 23, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije da si ti dobro prosao a za skuter ces lako. Jedino si malo lose procenio svoju brzinu jer da si isao 60 leteo bi jedno 5-6 metara preko kola, nema sanse da bi ostao na skuteru... nemoguca misija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije da si ti dobro prosao a za skuter ces lako. Jedino si malo lose procenio svoju brzinu jer da si isao 60 leteo bi jedno 5-6 metara preko kola, nema sanse da bi ostao na skuteru... nemoguca misija. 60 km/h do trenutka kocenja na koliko sam usporio ne znam, bio sam zauzet gledanjem gde cu da udarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPQR 0 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga nisi bar malo izgazio, jeste da ti ne bi pomoglo da vratis vreme, i izbegnes budalu, ali bi u buducnosti taj kreten pazio mnogo vise ....zabolela bi ga grbina svaki put kad bi ugledao motocikl, i setio bi se...a mozda bi time i nekome spasao glavu, u buducnosti, barem od takvog kretena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sirotinja neka seljacka, bilo mi je zao u neku ruku sto smo morali da se "dogovorimo". Bio je fin i shvatio je da je kriv. Mozda je kupio dozvolu ili polagao negde gde se prolazilo bez problema. Mozda prvi put vozi u Beogradu.. Ko ce ga znati. Mislim da kod takvih ni batine ne pomazu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Kao što već negde napisah, pusti budalu, kad si ti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Avgust 24, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sirotinja neka seljacka, bilo mi je zao u neku ruku sto smo morali da se "dogovorimo". Bio je fin i shvatio je da je kriv. Mozda je kupio dozvolu ili polagao negde gde se prolazilo bez problema. Mozda prvi put vozi u Beogradu.. Ko ce ga znati. Mislim da kod takvih ni batine ne pomazu. Što kažu najvažnije da si ti prošao bez povreda, a onda dogovor.Dogovor znači, ti zoveš policiju, njega košta samo nešto bodova i njegova šteta, a ti uzmeš dobru lovu od osiguranja. Nije ni 100000 malo za pretrpljeni strah, ali za to angažuješ advokata.Tako sam i ja bio sentimentalan nekoliko puta, žao mi, ali posle stavim prst na čelo i ....... Pozdrav kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Avgust 24, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sirotinja neka seljacka, bilo mi je zao u neku ruku sto smo morali da se "dogovorimo". Bio je fin i shvatio je da je kriv. Mozda je kupio dozvolu ili polagao negde gde se prolazilo bez problema. Mozda prvi put vozi u Beogradu.. Ko ce ga znati. Mislim da kod takvih ni batine ne pomazu. Što kažu najvažnije da si ti prošao bez povreda, a onda dogovor.Dogovor znači, ti zoveš policiju, njega košta samo nešto bodova i njegova šteta, a ti uzmeš dobru lovu od osiguranja. Nije ni 100000 malo za pretrpljeni strah, ali za to angažuješ advokata.Tako sam i ja bio sentimentalan nekoliko puta, žao mi, ali posle stavim prst na čelo i ....... Pozdrav kolega I meni je sad zao sto ga nisam odrao. Usadio mi je strah od motora. Vozio sam sve i svasta, uvek sam bio vrlo oprezan i svestan situacije cak i kad vozim brzo. Nikada nisam doziveo nesrecu svojom greskom. Sad ne mogu da vozim opusteno, konstantno imam strah. Kvari mi uzivanje maksimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Avgust 24, 2013 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To ce proci posle nekog vremena, ne treba da te brine! Samo nek ssi ti dobro, bice jos mnogo vozanja, bez straha i samo uz uzivanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 29, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu.... "Da li ova optužnica znači da kada izlazite iz sporedne ulice i na vas naleti motociklista brzinom od 200 kilometara na sat, vi ste krivi jer ga niste propustili - pita saobraćajni inženjer." http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/375194/Ucestvovao-u-nesreci-vozeci-pijan-100-na-sat-a-nije-okrivljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Зависи кога познајеш и/или колико си спреман да се "отвориш". Коментар са Блиц-а: " Cak i da su podigli optuznicu protiv vozaca BMV-a, sud bi ga oslobodio, tako da lepo kaze Bob u "Vrucem vetru", vestak je zakon, dodas koji metar ovde, oduzmes koji sekund onde... jel te interesuje "lada specijal"? Туга... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo zašto se uvek uzimaju ovako ekstremni primeri vožnje. Ako bi neko i imao mogućnosti i bio dovoljno nenormalan da vozi bilo koje vozilo 200 kmh po gradu, bio bi kriv za sve što se desi i njemu i nekom drugom ma šta da je taj drugi uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan А ако вози 97 Км/ч онда није крив низашта? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако кажеш "нисам хтео, мајке ми" онда ти се опрашта. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I šta se dalje desilo, da li je bilo policijskog uviđaja, da li si prijavljio povredu noge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...