PECA BMW 1121 Napisano Februar 16, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve to lepo , leti i ide nije problem ali da bas nikakav vizir nisu stavili kao opciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bilo , izvinjavam se , vredi ponoviti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Februar 19, 2017 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17268 Napisano Februar 19, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji bolja mašina za ultralake letilice od dvocilindričnog boxera.Ja sam pre desetak godina započeo gradnju žirokoptera i završio 80% posla i onda sve stalo zbog nemogućnosti nabavke adekvatnog motora (sa reduktorom). I posle nekoliko godina pauze projekt završio na otpad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Februar 19, 2017 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, razgovarao sam sa Skyem, bolji je Rotax po performansi ali uz problematično popravljanje i trajnost je i više puta skuplji od BMW-ovog agregata za tu namenu, a ovako bi tebi nešto pasovalo, : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 21, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Februar 24, 2017 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ide GS za sve pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 28, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 1, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 14, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Mart 28, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ovima iz Touratech-a je stvarno dosadno Em ruzno, em rizicno. Pa ko je lud da ovo okaci na motor i tera po asfaltu, a po livadi i sumi i da ne spominjem ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 15, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Budalastina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 15, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Inace prvoaprilska sala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano April 15, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Dr@g@ne. ovo je zajebancija povodom 1. aprila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 259 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan A mozda covek mora da ih reklamira da bi ga sponzorisali....kao sto u vecinu "sektasa" sponzorisu. Ne mozes da nadjes naslov putopisa a da nije neki "tour, djir...". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano April 15, 2017 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda covek mora da ih reklamira da bi ga sponzorisali....kao sto u vecinu "sektasa" sponzorisu. Ne mozes da nadjes naslov putopisa a da nije neki "tour, djir...". Verovatno tim "sektasima" nedostaje kretivnosti, samokriticnosti, ideja,zelje i hrabrosti da pokusaju bilo sta bolje da urade. Mislim da je taj BMW najlosiji motocikl ikada,a biti originalo jedinstven,pa nesto nazvati DJIR je prosto odlika nekoga ko nije ni jednu knjigu procitao. Cak sam siguran da taj koji tako naziva mesto,ne zna ni sta to znaci. A svi koji voze BMW cak i ne znaju da voze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 16, 2017 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je turatek sponzorisao i tur de frans pa se zato trka tako zove... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 7, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno tim "sektasima" nedostaje kretivnosti, samokriticnosti, ideja,zelje i hrabrosti da pokusaju bilo sta bolje da urade.Mislim da je taj BMW najlosiji motocikl ikada,a biti originalo jedinstven,pa nesto nazvati DJIR je prosto odlika nekoga ko nije ni jednu knjigu procitao. Cak sam siguran da taj koji tako naziva mesto,ne zna ni sta to znaci.A svi koji voze BMW cak i ne znaju da voze.E neka si mu rekao! I kao oni nešto voze, posebno ovi što idu na DJIR... malo tu po komšiluku voze te "krave" pa se i hvale još... pih! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Maj 10, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan On 4/15/2017 at 22:55, Sasha P said: Verovatno tim "sektasima" nedostaje kretivnosti, samokriticnosti, ideja,zelje i hrabrosti da pokusaju bilo sta bolje da urade. Mislim da je taj BMW najlosiji motocikl ikada,a biti originalo jedinstven,pa nesto nazvati DJIR je prosto odlika nekoga ko nije ni jednu knjigu procitao. Cak sam siguran da taj koji tako naziva mesto,ne zna ni sta to znaci. A svi koji voze BMW cak i ne znaju da voze. Sram te bilo... nemoj Sasha da te cuje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 10, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mucenja BMW Nine T Racer-a od strane moje malenkosti. Probao sam najneprakticniji motor u zivotu. Jedini motor od kog su me bolela ledja posle 30 minuta voznje, a vozio sam svasta. Sad mi je jasna svrha café racer-a. Kao sto i ime kaze.. da se vozis od jednog do drugog kafica u roku od 15 minuta, inace ako potraje postajes neupotrebljiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kakav mu je obrtni moment ? el oce da "povuce" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 12, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da nece da povuce, ipak je to boxer 1200 koji je bio u prethodnim GS-ovima. On vuce stalno od 1000 obrtaja, mada nema onaj "kick in the ass" kao sto imam sa mojim V4 ili kao sto ima s1000r od 9000 obrtaja, sto je i normalno. Sve je na obrtnom momentu, koji koristis od pocetka do kraja, sto i sam znas, kao traktor vuce, vuce, vuce. Jedina moja zamerka je na taj cafe racer polozaj sedenja, inace pretpostavljam da sam probao normalan Nine T da bi bila druga prica, zbog pozicije sedenja. Probao sam taj dan i Triumph Thruxton R i recimo taj motorcic me je odusevio svojim dinamickim performansama. Generalno i on i standardni Nine T su roadsteri preobuceni u neo retro. Kad poredim motore kao pogonske jedinice, motor u Nine T osecas da ima vise sirove snage i obrnog momenta, ali se kod Thruxtona nekako radje i brze penje u obrtajima, sto ja licno volim, a i ponasanje na putu je odlicno. No kao sto rekoh da sam probao obican Nine T to bi verovatno bila druga prica i mozda bih rekao da mi se vise svidja nego Thruxton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...