vlada53 20 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4216209/piaggio_x9_250_evolution/ sta kazete na ovaj x9 ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4216209/piaggio_x9_250_evolution/ sta kazete na ovaj x9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Не знам доста ми личе ова два,као да су исти. Овако на око мени доста добро изгледају,али ће возачи истог морати да ти кажу око детаља,типа боја жмигаваца итд. Без пробе ништа се не може касти Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su isti motori.. Pogledajte broj oglasa.. a inace X9 izgleda super.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan isti skuteri samo sam ja pogresio dva puta sam okacio isti oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan У избору између ова два модела могу да ти помогнем...... Мој лични избор би био Атлантик класик 500 ццм Немам више ништа да додајем и остајем при горе датој изјави! :lol: Сви који возе 250 кажу да им је ок а певали би са 500 ццм. Потрошња је скоро иста као и делови и сервис! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan polako druze za prvi skuter uopste motor dobar je ovaj pa posle cemo videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4719 Napisano Decembar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi Atlantičari su malo agresivni... Zapeli za tog Atlantica k'o mutavi a i nije baš nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 29, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти као будући (маски) скутераш кажеш да је то добро...онда је добро! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da za pocetnika nikako nije skuter od 500ccm! Ozbiljna je to snaga, skuter nije bas lagan i treba ga kontrolisati u voznji...ja sam poceo sa 125ccm i mislim da je to OK za 1.godinu i pocetnika na skuterima. Ako bude sve OK sledece godine idem na 250ccm i mislim da je to sasvim realno za voznju u skoro svim uslovima (osim autoputa, mada moze i to)... Evo recimo sta bi jos (po meni) moglo da dodje u obzir da se razmotri: http://www.polovniautomobili.com/oglas3134796/piaggio_x8_250_ie/ moze da prodje umesto X9 http://www.polovniautomobili.com/oglas3757666/kymco_people_250/ ako se ne gadis na istocnjake (Tajvan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Decembar 30, 2013 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno mislim da je bolje na 500. Vec si vozio manji skut i neces imati problema sa upravljivoscu i tezinom 500-tke. A opet, zavisi zasto ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Decembar 30, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da za pocetnika nikako nije skuter od 500ccm! Ozbiljna je to snaga, skuter nije bas lagan i treba ga kontrolisati u voznji...ja sam poceo sa 125ccm i mislim da je to OK za 1.godinu i pocetnika na skuterima. Ako bude sve OK sledece godine idem na 250ccm i mislim da je to sasvim realno za voznju u skoro svim uslovima (osim autoputa, mada moze i to)... Evo recimo sta bi jos (po meni) moglo da dodje u obzir da se razmotri: http://www.polovniau...ggio_x8_250_ie/ moze da prodje umesto X9 http://www.polovniau...mco_people_250/ ako se ne gadis na istocnjake (Tajvan) Mislim da stvarno nema potrebe menjati postepeno 3 motora za 3 sezone i prelaziti postupno 125,250,500 kubika. Gubitak i vremena i novca. Mislim da to nisu tako velike razlike sve je to veoma slicno, slobodno uzmi odmah 500pa ga vozi polako a kad ti bude zatrebalo imaces vise snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima ali uzecu od 250cc definitivno samo da nadjem neki dobar x9 i uzivanje vidimo se na nekoj voznji sigurnoo...a sta mislite jet kaciga ili flip ap...planiram da se vozim po celoj srbiji pa sta je bolje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Flip up. Na otvorenom bolja zastita od vjetra, a po gradu mozes da je otvoris. Moj glas ide za Flip up! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15810 Napisano Decembar 30, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo sta bi jos (po meni) moglo da dodje u obzir da se razmotri: http://www.polovniau...ggio_x8_250_ie/ moze da prodje umesto X9 http://www.polovniau...mco_people_250/ ako se ne gadis na istocnjake (Tajvan) @Wolf 79 Kad pogledas sliku Piaggio X8-ce, videces, da je padano s njega ili ga bata dobro przi po gasu. Dva mala providna cepa na donjoj strani kucista f. vazduha... prvi (levi) je pun mot. ulja... vremenom ce napuniti i drugi Sto's tice kimkica e tu mi tek nesto smrdi, prebacuj sa 12-te slike na 1-vu... vide se neke reazlike @vlada53 Treba imati obe kacige, posto planiras voznju po nasoj majcici Srbiji, treba ti bolja zastita ili ti Flip Up, bolju zastitu pruza od Jet ali je takodje teza od iste. Jet kaciga mi je vise za neku kratku relaciju na brzaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4443738/piaggio_x9_250_evolution/ gledao ga danas sa satelisom....zaobidjite ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12543 Napisano Februar 21, 2014 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Heh' od njega sam kupio Maxiju E52, delovao kao korektan lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ne kazem za njega samo kazem da motor ne vredi te pare a kaze extra je sve u fulu medjutim nije bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan ako ima neko x9 evo 250 na prodaju nek javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan taj se x9 prodaje od prosle godine .... bio sam da ga gledam za brata ... nije mi se dopao... dolazio je do cifre 1500e.... pozz @vlada53 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko tel od gavre iz subotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan 063/547-264 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 20 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 145 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kakva su vam iskustva sa gavrom iz subotice??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...