Jump to content

Moto Zajednica

Vrsac,smrtni ishod.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Honda CX 500C

0ljut2.gif Sinoc posle 22h vozeci gsxr 1000 prema Rumunskoj granici podletevsi pod ne osvetljenu traktorsku prikolicu Raca je izgubio zivot na mestu,Traktorista pobegao sa lica mesta ostavisi za sobom tablicu,prebegao u Rumuniju.Racu poznajem dugo,dobar covek,oduvek vozio motore,za sobom ostavio dvoje male dece i zenu.Pocivaj u miru Raco,siroki ti putevi nebeski.o

Pocivaj u miruki ti putevi nebeski.ar momak, dobar vozac, oduvek je voleo i vozio motore .

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Saucesce porodici. Cuo sam ovo i ranije da se desavalo ali sada je nazalost potvrdjeno realnoscu.

• ○○○○○○○○○○, 213 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 Ф

Uvek su bile opasne te neosvetljene poljoprivredne masine samo i oni sto dobise nova vozila da da kontrolisu saobracaj sede u nekoj ladovini umesto,..

a i to bezanje bas moderno i uzelo maha jer slucaj prakticno bude resen kad samo napisu nn lice...

Na kraju samo saucesce!

• Podržavam 1

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Traktorista pobegao u Rumuniju.....

Saucesce porodici

Ala su ovi naši panduri nesposobni moroni,važno da me je danas drkao pandur što sam se naslonio na žardinjeru sa cvećem pod izgovorom da sedim na istom.

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 389 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400

Au brate...Stvarno mi je zao zbog toga sto se desilo, a jos je i ostavio dvoje male dece 0plac.gif

• Којекуде, 484 postova

a i to bezanje bas moderno i uzelo maha jer slucaj prakticno bude resen kad samo napisu nn lice...

Na kraju samo saucesce!

Nije ni priblizna istina da bude reseno kada su NN ucesnici.

Saucesce porodici i smanjite gas.

Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Tragedija. Nemar! Taj traktorista sigurno nije nikad ni imao svetla, a možda i najveći krivac što su deca ostala bez oca jeste upravo policija. U manjim sredinama svi se znaju, neće da se zameraju, pa jebeš i svetla i rotaciju kad je zajednička rakijica zajednička majka.Moje najiskrenije saučešće vama, prijateljima Racinim i njegovoj sirotoj porodici. Neka mu je laka zemlja...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 250ie

Danas u Vrscu ja bas se cudio zasto dva policijska automobila pod rotacijonim svetlima vode neki traktor sa prikolicama koji vozi policajac, u ulici 2 oktobra.

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Најискреније саучешће породици и пријатељима настрадалог... Тракотористу треба...., па Душанов Законик назад, под хитно!!!

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Honda CX 500C

Danas u Vrscu ja bas se cudio zasto dva policijska automobila pod rotacijonim svetlima vode neki traktor sa prikolicama koji vozi policajac, u ulici 2 oktobra.

Vozen na tehnici pregled.Ljudi jeziv osecaj biti nekom na sahrani.Cuvajte se.
  • Podržavam 1

• Drug član, 380 postova

Nemogu da verujem koliko smo neodgovorni kao narod, i koliko volimo da se hvalimo kada nas pusti pandur koga znamo što nam neradi neko svetlo na vozilu ili neki sličan prekršaj, manji ili veći. A takve stvari koje koštaju jednu ili dve crvene vrede nekome život.

Saučešće porodici i neka su mu široki putevi nebeski.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

Nemogu da verujem koliko smo neodgovorni kao narod, i koliko volimo da se hvalimo kada nas pusti pandur koga znamo što nam neradi neko svetlo na vozilu ili neki sličan prekršaj, manji ili veći. A takve stvari koje koštaju jednu ili dve crvene vrede nekome život.

Saučešće porodici i neka su mu široki putevi nebeski.

Sva cast na ovome sto si rekao kolega,potpuno se slazem......te stvari nisu za zajebanciju i mozda bas u nekom trenutku one budu presudne....

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Jaca 125

Искрено саучешће породици,велики апел надлежнима да буду ригорозни и превентивним мерама (едукација тракториста) да смање могућност трагедија. 0plac.gif

Мој предлог забранити кретање трактора и сличних возила на јавним путевима...., или бар на магистралним путевима (превише спори,чак и дању где су кривине непрегледне велика су опасност,а тек блато из њихови точкова).

Рацо почивај у миру.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer

Koliko je meni poznato udario je velikom brzinom u parkiranu neosvetljenu traktorsku prikolicu na veoma uskom lokalnom putu Mali Žam -Vatin .Sve se odigralo u mrklom mraku oko 22h.

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

udario je velikom brzinom u parkiranu neosvetljenu traktorsku prikolicu na veoma uskom lokalnom putu

nije ovo mesto na kom se sudi, ali ukoliko je gornja rekonstrukcija istinita, ponajmanje je ovde krivica vlasnika prikolice

R.I.P. u svaokom slucaju

• Drug član, 956 postova
  • Motocikl: Lep

^ Uzak put, mozda je bila bas na putu parkirana?

Ja sam pre par godina doziveo da ovde u jednom selu kod Pozarevca (pretpostavljam da su klinci) su klinci izgurali neki stari reno i preprecili ceo put sa njim ostavivsi ga tako namerno, neka starudija koja se ni ne vozi, a bila je noc i magla, sva sreca bio sam u kolima i isao polako.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja