Wolflord 15 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari konacno mogu da vam se pohvalim! Kupio sam motor! Zamalo da se upiskim od srece kada je konacno dovezen do moje kuce! :D ;) Evo ovako... rec je o Keeway Superlight 150. Motor je lepo ocuvan, redovno servisiran, nije puno presao... Zavrsna obrada je OK, bolje je od drugih kineskih motora koje sam gledao, ma sve u svemu zadovoljan sam i heppy k'o malo dete! Samo malo da otopli pa se vidimo na drumu. Pozdrav! Evo i nekih fotkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 9, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan e nek ti je sa srecom i da te dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Miroslave! Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8745 Napisano Januar 9, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom. Sta da otopli? Otoplilo je , danas, sutra, ok temperatura, obuci se, sedi i vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa novim bajkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srecom nova makina,posto bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je sa srecom i da ga dobro cuvas i vozis. ako te zanima moj drug ima za bas taj motor auspuh, u kojem su povadjeni prigusivaci. ja i drug smo to vadili, i kad je probao motor imao je mnogo vise snage, i bolje je povlacio, i lakse navlacio brzinu. spolja je sve isto isto se montira, samo sto su na tom auspuhu povadjeni prigusivaci. nedere se jako, ima bas bolji zvuk. a ako si zainteresovan javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama. Znam taj osecaj srece. Ma niko kao ti. Dodje ti da pocnes sa brenerom ili nekim plamenobacacem da topis sneg i da se vozas. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1456 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce...nek ti je sa srecom i da predjes puuuuno kilometara i da puuuuno [move]UZIVAS[/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i zelim ti da predjete puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno predjenih km! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 9, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nema lepseg osecaja nego kad doteras motor kuci! Zelim ti da se nauzivas na njemu,i puno bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na cestitkama! Ne vredi jos voziti, hladno je... a i izvadio sam akumulator i stavio u sobu. Polako, docekacu i te tople dane. ;D @ zeljko_srb - Ne znam, videcu, sad sam se ispucao para i para tako da sad nemam love, mozda kad budem pri lovi. A o ceni nebih bas na forumu. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Januar 9, 2008 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se navozas lepo. I podmazi lanac,cini mi se na ovoj jednoj slici da ga je malo dohvatila korozija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan druže neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom. Kol`ko zica, tolk`o godinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 9, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama se vidi da si bas srecan ,cestitam kupio si lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 9, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Lep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E bas mi je drago da si kupio motor,deluje masivno, lep je!!! :) Da ga vozis i uzivas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 9, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E pa sa srecom i da uzivas !!! vidimo se na drumu ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 9, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeee... jos jedan kolegaaaaa... extra izgleda.... vidimo se na prvom skupu ako ne i ranije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I podmazi lanac,cini mi se na ovoj jednoj slici da ga je malo dohvatila korozija Ostro oko, nema sta! ;D Podmazao sam ga sa kilo' masti ;D I opet se zahvaljujem svima na cestitkama! Jedva cekam da pocne sezona pa da se sretnem negde na drumu s nekim sa BJB-a. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...