Alekre 13486 Napisano Avgust 9, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Licno moja Givi Maxia E52. Perfekcionista sam, ne mogu reci da je u odlicnom stanju ali jeste u dobrom i bolja je od ostalih pokrsenih po oglasima. Mehanizam radi besprekorno, dihtuje, dva kljuca danas uradjena Levi katadiopter ima rupu, za par dana stizu dva glanz nova Razlog prodaje: Hvatam drugi fazon, montiracu dva bocna od kojih cu jedan da kacim po potrebi a drugi ce stalno biti na Kawi. Cena, 120 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2663 Napisano Avgust 9, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2695 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li uz nju ide i ploča ili je samo kofer u prodaji. Daj mi br. mob da se čujemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Avgust 9, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na onu plasticnu univerzalnu? Nju nemam, direkt ide na nosac kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2663 Napisano Avgust 9, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2695 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znači moram da kupim nosač za kofer, OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan da li te možda interesuje zamena za bočne ? mislim da su e36 il e46 isto givi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Avgust 9, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Znači moram da kupim nosač za kofer, OK Kao i kod mene, imam Kappin. Zamena za bocne bi bila najidealnija, kao budali samar Jos jedan clan mi je ponudio, pusti mi slikice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam tačnu oznaku, al su uglavnom givi..možda su i e360 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 9, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu e360 ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Avgust 11, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Detljnije slike: SRB stiker je 3D u prozirnoj smoli. Nije ona skrnava ruzna papirna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Avgust 17, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...