Jump to content

Moto Zajednica

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova

Svaka cast braco, i LA MOTO je krajem prosle godine na VMA dao krv za naseg nastradalog clana. Nas 16. Prijatelj je bio u Ukrajini na operaciji vratio se pre neki dan. Pored krvi pomogli smo mu i finansijski, tu su nam pomogla i braca iz Maijlovca. Jos jednom im se zahvaljujem.

I da pitam sta bi sa inicijativom MAS-a da se 26.01.2008. u zavodu za transfuziju krvi u Beogradu okupimo i svi zajedno damo krv. Pozdrav svim bajkerima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 96 postova

Svaka cast braco, i LA MOTO je krajem prosle godine na VMA dao krv za naseg nastradalog clana. Nas 16. Prijatelj je bio u Ukrajini na operaciji vratio se pre neki dan. Pored krvi pomogli smo mu i finansijski, tu su nam pomogla i braca iz Maijlovca. Jos jednom im se zahvaljujem.

I da pitam sta bi sa inicijativom MAS-a da se 26.01.2008. u zavodu za transfuziju krvi u Beogradu okupimo i svi zajedno damo krv. Pozdrav svim bajkerima.

Procitaj prethodne strane!!!

• Drug član, 3033 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

E, ovo sam sad procitao, promakli mi deda mrazevi. Inace, jeste MK Beograd organizovao nekoliko puta kciju DDK, ljudi iz zavoda su dosli u Kuglas, montirali sve i nase je bilo samo da prilegnemo. Vidimo se 26.01.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Zna li neko možda kakvo će vreme biti u subotu tj. da li će biti moguće doći tamo motorom,

ali ne kao jedna santa leda

• U prolazu, 33 postova

Braca iz Beograda trebala bi da ovu akciju uvelicaju dolaskom motorima. Inace prijave isu odlicno. Do sada imam preko 150 prijavljenih. Javljaju mi se dosta ljudi i zena koji nisu bajkeri a hoce da dodju da daju krv i pomognu nam u ovoj humanitarnoj akciji. Ja sam ih pozvao i prihvatio da se druze sa nama. Sta kazete?

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: TDM 4tx

Ja bih dosao motorom ali sam rastavio neke bitne delove  koje treba da nosim kod majstora, inache verovatno cu doci peske jer krv se dati mora :D

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Zna li neko možda kakvo će vreme biti u subotu tj. da li će biti moguće doći tamo motorom,

ali ne kao jedna santa leda

Sunce/oblaci i do +6

snap-1.jpg

• U prolazu, 7 postova

Imam informaciju da dolaze moto klubovi iz Petrovca na Mlavi, Smed. Palanke, Velikog Gradista, Mailovca, Kostolca, Velike Plane sa velikim BUS-om, a iz Vrsca i Bele Crkve mini-busom, ostali bajkeri se organizuju privatnim automobilima.

Posle toga da bismo povratili krvnu sliku, idemo organizovano u Vrsac na moto-zurku povodom godisnjice kluba koja ce biti od 20h u diskoteci "Fontana".  :)

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Dolazim najverovatnije i ja a i Shekil samnom ali ne znam da li cemo moci da damo krv posto sam ja dao krajem Novembra a i radimo nocnu pa pravo sa posla na akciju. Nadam se necete da nam zamerite nas zombijski izgled posle neprospavane noci.

Pozzzzz

post-1774-12878993040205_thumb.jpg

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Prvi utisci:

Na motoru i nije bilo tako hladno,

Istočiše pola litre, a ništa da vrate,

Upoznao sam Bus mena i pozdrav za njega,

A od organizatora sam video nikoga, u stvari stajala su 3 motora ispred zavoda od kojih je jedan bio moj ali ne znam ko ih je dovezao.

Odoh sada da spavam i proizvodim krv za sledeći put

• U prolazu, 72 postova
  • Motocikl: YamahaTDM850

Hah stigoh i ja da dam krv..Posle jutarnjeg loseg raspolozenja ja stigoh  da dam u 14 i 40 kao poslednji za danas ;D!! Pitah za brojnost oni rekose oko 80 motorista, sto je za pohvalu. Vidim da su Dejan I Igor prvi dosli oko 9h (svaka cast, ja ne znam gde ssam bio  u to vreme :-X). Dobih majcu, sokic puta 2,bonzitu i krekere. Tako da ja stavih tacku na danasnju akciju motociklista!!! Zivi bili  i motore vozili!!

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Hah stigoh i ja da dam krv..Posle jutarnjeg loseg raspolozenja ja stigoh  da dam u 14 i 40 kao poslednji za danas ;D!! Pitah za brojnost oni rekose oko 80 motorista, sto je za pohvalu. Vidim da su Dejan I Igor prvi dosli oko 9h (svaka cast, ja ne znam gde ssam bio  u to vreme :-X). Dobih majcu, sokic puta 2,bonzitu i krekere. Tako da ja stavih tacku na danasnju akciju motociklista!!! Zivi bili  i motore vozili!!

Ispravka, bili smo Dexter i ja. Morao sam posle na svadbu, a Dex je bio zvanicno na poslu u to vreme (nemojte da kazete njegovim sefovima :) ), pa smo morali tako rano da dodjemo... Okacicu par slidza kasnije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja