Jump to content

Moto Zajednica

koji mi Quad preporucujete??

8 članova je glasalo

1. 1. koji Quad i sa kojom kubikazom mi predlazete

• Suzuki LTZ 400
      4
    • Yamaha Raptor 350
      3
    • Kawasaki KFX 400
      1

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

planiram u skorije vreme kupovinu Quada... orejentisan sam ka onima sa 4x2 mada mi se dopadaju i 4x4 tipa can am renegade ( ako mozete da mi predlozite jos neki u ovoj kategoriji sportskog izgleda a 4x4 pogona), e sad me zanima koji mi quad preporucujete... od ovih 4x2 mi se dopadaju Yamaha Raptor, Suzuki Ltz, Kawasaki KFX...

najvise me znaima vase misljenje o kubikazi koja mi pristaje, imam 19godina, i nisam imao mnogo iskustva sa Quadovima, vozio sam Suzukia Tsr-a i extra me je nosio...

u isto vreme molim da mi neko pojasni kakva je procedura sto se tice dozvole,tj koja kategorija treba, ali da mi neko kaze iz iskustva tacno koja kategorija, a ne nagadjanja neka...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 234 postova
  • Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik

To koji ces quad kupiti treba sam da odlucis. Ja imam suzuki LTZ 400 i zadovoljan sam nisam imao kvarova,za sad me dobro sluzi. Registrovan je na velike table i vozi se na B kategoriju kao auto. Ako te jos nesto zanima pitaj.

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Zasto ne kupis motor..to je glupost koja po meni nema svrhu osim za osobe sa invaliditetom..skacu k'o jarici po kamencicima velicine sake a na one vece mozes da dobijes potres mozga..ovi ATV-ovi su malo bolji mada i oni su kao neki napucani traktorcici..jedino ako volis poljoprivredne masine pa..

p.s. pisem o off road koristenju..

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Sad ima i UTV i SxS itd..otprilike ATV su ovi veci uglavnom 4x4 kao grizli(600,700,800ccm..), quadovi(cetverotockasi) su oni malo neozbiljniji, UTV su oni kao mutanti onih autica za golf terene i Quadova, SxS su neki gusjenicari ..tako ja to kontam :)

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Koliko je meni poznato quadovi su uglavnom smisljeni za zabavu, imaju sportske crte, lagani su itd... dok su ATV inicijalno bili zamisljeni kao radne masine, sa manjom brzinom ali vecim momentom, robusniji, sa mestom za prtljag, dodatkom za kacenje prikljucnih vozila i sl.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja