VoziMisko 0 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan planiram u skorije vreme kupovinu Quada... orejentisan sam ka onima sa 4x2 mada mi se dopadaju i 4x4 tipa can am renegade ( ako mozete da mi predlozite jos neki u ovoj kategoriji sportskog izgleda a 4x4 pogona), e sad me zanima koji mi quad preporucujete... od ovih 4x2 mi se dopadaju Yamaha Raptor, Suzuki Ltz, Kawasaki KFX... najvise me znaima vase misljenje o kubikazi koja mi pristaje, imam 19godina, i nisam imao mnogo iskustva sa Quadovima, vozio sam Suzukia Tsr-a i extra me je nosio... u isto vreme molim da mi neko pojasni kakva je procedura sto se tice dozvole,tj koja kategorija treba, ali da mi neko kaze iz iskustva tacno koja kategorija, a ne nagadjanja neka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoziMisko 0 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar niko na ovom forumu nema ko bi mogao da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 13, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da te uputim kod dva drugara koji su zaludjenici Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 1, 2013 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan To koji ces quad kupiti treba sam da odlucis. Ja imam suzuki LTZ 400 i zadovoljan sam nisam imao kvarova,za sad me dobro sluzi. Registrovan je na velike table i vozi se na B kategoriju kao auto. Ako te jos nesto zanima pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Septembar 1, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne kupis motor..to je glupost koja po meni nema svrhu osim za osobe sa invaliditetom..skacu k'o jarici po kamencicima velicine sake a na one vece mozes da dobijes potres mozga..ovi ATV-ovi su malo bolji mada i oni su kao neki napucani traktorcici..jedino ako volis poljoprivredne masine pa.. p.s. pisem o off road koristenju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je to vec bilo, ali na telefonu sam (koji slabo znam koristim). Koja je razlika izmedju kvada i ATVa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Septembar 2, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sad ima i UTV i SxS itd..otprilike ATV su ovi veci uglavnom 4x4 kao grizli(600,700,800ccm..), quadovi(cetverotockasi) su oni malo neozbiljniji, UTV su oni kao mutanti onih autica za golf terene i Quadova, SxS su neki gusjenicari ..tako ja to kontam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 2, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato quadovi su uglavnom smisljeni za zabavu, imaju sportske crte, lagani su itd... dok su ATV inicijalno bili zamisljeni kao radne masine, sa manjom brzinom ali vecim momentom, robusniji, sa mestom za prtljag, dodatkom za kacenje prikljucnih vozila i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...