Jump to content

Moto Zajednica

VoziMisko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

VoziMisko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Cao drugari planiram u narednom periodu kupovinu Quad-a ( Suzuki LTZ, Yamaha Raptor YFZ, Honda Trx ) pa me zanimaju neke stvari oko homolagacije i mogucnosti registrovanja. sta bi trebalo da se odradi da se ovakva masina moze registrovati? i da li je neko konkretno radio? i kako?
  2. moze li neko detaljnije da mi objasni kakav je to CVT menjac?? sta su mu mane a sta prednosti? ima li ko iskustva sa kineskim quadovima? TGB Target 525-550 CF moto 500 a Kymco MXU 550 Adly 500 ako je neko imao iskutva sa ovim quadovim molim ga da podeli sa mnom... amo mozete da mi kazete za koji bi se vi quad odlucili, i iz kog razloga
  3. ova srbija je totalno uvrnuta... nema veze s mozgom
  4. znaci nijedan quad koji ima preko 15kw ne moze da se registruje? ni grizzly, ni can-am?
  5. jel zna neko mozda, da li mogu suzuki ltz i yamaha raptor da se registruju, i jel se voze sa B kategorijom, i ako sam polozio po novom zakonu, prosle godine u julu?
  6. zar niko na ovom forumu nema ko bi mogao da mi pomogne?
  7. planiram u skorije vreme kupovinu Quada... orejentisan sam ka onima sa 4x2 mada mi se dopadaju i 4x4 tipa can am renegade ( ako mozete da mi predlozite jos neki u ovoj kategoriji sportskog izgleda a 4x4 pogona), e sad me zanima koji mi quad preporucujete... od ovih 4x2 mi se dopadaju Yamaha Raptor, Suzuki Ltz, Kawasaki KFX... najvise me znaima vase misljenje o kubikazi koja mi pristaje, imam 19godina, i nisam imao mnogo iskustva sa Quadovima, vozio sam Suzukia Tsr-a i extra me je nosio... u isto vreme molim da mi neko pojasni kakva je procedura sto se tice dozvole,tj koja kategorija treba, ali da mi neko kaze iz iskustva tacno koja kategorija, a ne nagadjanja neka...
  8. Cao drugari, nov sam na ovom forumu, pa mi nemojte zameriti, ako postavim po vama neko glupo pitanje, imam nekoliko pitanja.. 1. kolika je cena polaganja za A2 kategoriju, po novom zakonu?? 2. da li sa A2 kategorijom, mogu da se voze ATV i Quad vozila, tima Yamahe Raptor, Honde Trx, od 250 kubika pa navise?? 3. ako ne moze da se vozi sa A2 objasnite mi na koji naci, tj. koja kategorija treba da se polaze, da bi se vozili gore navedeni cetvorotockasi? Hvala unapred..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja