Biker Boy 2799 Napisano Avgust 4, 2013 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Jurim da kupim skodu fabiu oko 2001 god. ako zna neko neku dobru po mogodjustvu dizel.. I ako je neko posedovao ,voleo bih da cujem iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 4, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao moj prijatelj, 2001vo, bila karavanka TDi sa crvenim Di, isla kao nevreme, utegnuta. Savetovah mu odmah Zeder, on se stiskao i ukradose mu je pre mesec dana. Juce ga zvali iz Sapca, pronadjen je motor, tockovi, gepek vrata.. sasija isecena. Pamet u glavu. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je imao u karavan varijanti, do duse malo noviju 2005, sa tdi motorom od 101 ks. Auto za svaku pohvalu, bukvalno najbolji value for money. Motor sam cipovao na nekih 130 ks, tek onda je isla bolesno dobro. Pritom potrosnja sa zustrom voznjom oko 5-5,5 l. Nikakvi ne predvidjeni kvarovi, samo kvalitetno gorivo i redovno servisiranje sa takodje kvalitetnim uljem -- i nema glava da te boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...