Nikola.92 0 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: klx 650 supermoto Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi gumice ventila, karike i dihtung glave, ako neko ima ili poznaje nekog ko doniosti iz inostranstva delove, pomoc bi mi znacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 2, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gumice kvalitetne kupovao kod Sase iz Trstenika . Stavio ih na xl600 i traju jos dan danas . Ali su bile oko 5 ili 6 evra komad i veruj mi ne vredi da stedis na njima . Sto se tice karika i ostalog sve moze da ti nabavi jer za taj motor preko ima delova koliko hoces . Samo da nadjes njegov broj ja sam ga negde zaturio jer od skora ne radim sa servisom vise a se nisam cuo sa njim odavno . ako je isti onda imam samo fixni i to je 037 715 130 . Pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.92 0 Napisano Avgust 24, 2013 U prolazu, 7 postova Motocikl: klx 650 supermoto Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim odgovor, sve sam vec kupio i namestio, hvala druze u svakom slucaju na odgovoru. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...