CAJA 1171 Napisano Jul 28, 2013 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam menjao sijalice na instrument tabli,stavljene su druge po specifikacijama.Zatim sam normalno otišao do benzinske gde nikada nisam imao problema sa gorivom,došao kući oprao motor kao i uvek bez potapanja,posle toga je stojao nekih pola sata. Dok nisam izašao na otvoreno radio je normalno,prvo mi tu negde oko 110-120km/h počeo da radi neujednačeno(kao kada vozite hladan motor),kada sam mu odvrtao gas par puta povlačio je normalno od toga jednom sa knedlom na oko 7k obrtaja.U susednom mestu sam stao i zavrtao gas,linenearno je povlačio,bez štucanja itd. posle pauze od dva sata motor sam upalio normalno i radio je manje više ok dok se nije zagrejao,e onda je počeo da trokira na svim brzinama ko lud malo ide malo ne ide,slabo vuče itd. tako da me je devojka morala vratiti kući. Pa sada mene interesuje: Ako ga upalim normalno i tako bude radio par minuta(što kontam da onda ne bi bilo do svećica,ali zamenuću ih ovih dana) da li problem može biti do pumpe goriva(dok sam menjao sijalice bar 10-ak puta sam uključivao,njakao kontakt možda sam time nešto zeznuo) i da li mogu da je isključim i povežem rezervoar i karburatore direktno(slobodan pad)? Da li postoji neka mogućnost da motor trokira tako ako sam priklještio ona dva glupava creva za vazduh(preko njih motor uzima vazduh do određene brzine ili preko ne mogu da se setim) što stoje odmah ispod fara? Napomenuo bih da su kabrubaratori pre nekih 1000km kompletno sređeni i motor je do sada super povlačio,malo trošio,palio na pogled hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan A da proveris malo benzin. svasta sipaju na pumpama, aditivi trte mrte i prazne price o oktanima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 28, 2013 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Namestio sam motor,problem je bio do ona dva hebena creva za vazduh valjda sam ih raskačio slučajno dok sam vraćao plastiku...nisam mogao da verujem da mogu da nameste takav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...