Jump to content

Moto Zajednica

Neverovatno ponasanje gsx750esd-uljare (pomoc za damu)

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Nesrecni gsx750esd-Katana

Postovana gospodo.Masina je sredjena tako sto sam skinula i ocistila karburatore,vizuelno podesila plovke,ocistila sve elemente natenane,zatvorila kutiju da ne dobija fals vazduh,proverila na gumama karbova selne i "majstorski".odokativno-zvucnom metodom uz pomoc dugog,obicnog srafcigera podesila karburatore.E sada,koliko je to moguce ili srecna okolnost, ne znam ali moj motor je "propevao" ali PRAVU pesmu,sto znaci sada stvarno je...be kevu na rucici gasa.Koliko trosi? Pa bas me briga,vredi svaki gram! Inace nov filter za svaki slucaj,sredjena slavina goriva i neka budala pre mene je sjebala kablove na bobinama,tako da sam uz pomoc manuala poterala zicu po zicu i...vidi se ucinak!Inace HVALA SVIMA KOJI SU UCESTVOVALI U DISKUSIJI i svojim komentarima pomogli u nalazenju resenja.zaista mi je ovo mnogo znacilo,bar kao smernica jer ja nemam toliko znanja iz mehanike ali mi malo ide od ruke,vole me masine.Inace ako nekom bude trebala pomoc oko racunara neka se javi,za clanove foruma dajem savete besplatno inace samo hardver.Tu vam mozda mogu vratiti uslugu.VEEEEliki pozdrav od Eme.Ljubim vas sve!

PS.Ima jos ponekad malo dima,obicno kada ga "pritegnem" ali...bas me briga,verovatno su vodjice ventila jer su imale malo lufta ali po mojoj proceni nedovoljno za rad na glavi i 100-tinak evrica,sto bi rekao Sojic:"Polako s to placanje"!

Hvala jos jednom

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Vi ste gospo(gjice) Ema veci strucnjak za mehaniku, nego sto mislite. Bravo! Puno srece i predjenih kilometara.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja