Phenom 168 Napisano Jul 17, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare gledaj suzuki gs500, kawasaki er5 i gpz500s. Vidim da kruzere nisi naveo tako da necu da predlazem. Sto se tice endura nisam u toku sa cenama... Inace ni jedan od ovih nece ici na 1 tocak (ne znam samo koji ce ti k to), i na autoputu nece bas ici laganica ali svi imaju 6 brzina. Moze gs na zadnji, al ne treba mu to, narocito sto nije vozio nista vece do sada.Moja preporuka je za njega, ako ima neki u tom cenovnom rangu. Lak za voznju, ne trosi puno. A za pocetnika ima i vise nego dovoljno snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4264 Napisano Jul 17, 2013 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze i jare i pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze i jare i pare... Ma nema on neke preterane zahteve,samo da je motor brz,lep,bez ulaganja i izdrzljiv...a pri tome jako jeftin...sasvim realni zahtevi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan lmam ja cbr 600 f1 90god 85konjskih snaga,uvežen iz švice reg.do aprila 2014,uradjen kopletan servis,oprani karburatori,naštelovani,nov akumulator,regler,benzinska pupa,prednje pločice i zadnje stavljene nissin stavio novi set guma michelin pilot street,dot četvrta nedelja 2013,lanac i lančanici skoro novi didovi su,zenuo se kupio motor koi sam voleo kao klinac prešao sa endura na zujkicu ipak nije ovo za mene ja sam se išibao kada sam bio klinac tako da je endurača zakon pošto dosta putujem,a hondicu sam sredio za putovanje i to duže medjutim srtni slučaj u kući tako da nisam prešao ni dvesta kilometara sa novim gumama... i jel na prodaju ta honda ili je cuvas za sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze i jare i pare... Ma nema on neke preterane zahteve,samo da je motor brz,lep,bez ulaganja i izdrzljiv...a pri tome jako jeftin...sasvim realni zahtevi pa realno, ja mislim da zzr spada u to, samo treba ubosti ocuvan primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice zadnjaka i slajfovanja, stvar je u tome da volim da vozim nesto sto ima snage u rezervi i prvi auto mi nije bio neki jugo 45 ili golf dizel, nego turbo benzinac i nisam imao nikakvih problema tako da trotinet otpada http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/94304-fzr-1000-exup/page__pid__1524199#entry1524199 Posto je tako za 200 te malo sacekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice zadnjaka i slajfovanja, stvar je u tome da volim da vozim nesto sto ima snage u rezervi i prvi auto mi nije bio neki jugo 45 ili golf dizel, nego turbo benzinac i nisam imao nikakvih problema tako da trotinet otpada http://forum.bjbiker...99#entry1524199 Posto je tako za 200 te malo sacekam... pa dobro, nisam odma seo u ferari pa da sam mogu odma na litru da sednem a i treba nahraniti tu litru, registrovati, odrzavati al svakako kontam da je sprdnja inace, brutalno izgleda fzr, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3579353/honda_vf_500_f/ poslao mi covek poruku sa oglasom motor skroz ok izgleda za te godine jedino mi smetaju uske gume i sto je dosta mator ali ako je to pouzdana masina, a predpostavljam da jeste, sto da ne vidim da je svasta i izmenjano na njemu pa nebi trebalo da bude dodatnih ulaganja bar u startu jedino sam citao da taj model ima neki problem dal sa nekim lancem, pojma nemam... sta mislite o ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan javi mi se na p.p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 17, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti bi hteo neki motor 600+ kubika jer vidim da ti smetaju uske gume, hoces na zadnjak, da je ocuvan, jak, brz itd. Druze nema to za 1000 evra. Da ubodes primerak zzr600 za te pare? Pa onaj ko ga je mazio i pazio nece ga dati za te pare pre ce ga gurnuti u Dunav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Jul 17, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan A cbr f1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 689 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan prodacu ti ja KLR 600-mozes da ga vozis na zadnjaka a mozes i motard od njega da napravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 17, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti bi hteo neki motor 600+ kubika jer vidim da ti smetaju uske gume, hoces na zadnjak, da je ocuvan, jak, brz itd. Druze nema to za 1000 evra. Da ubodes primerak zzr600 za te pare? Pa onaj ko ga je mazio i pazio nece ga dati za te pare pre ce ga gurnuti u Dunav Ma samo gs500... Ja sam moj dao za 950 i bio je registrovan jos mesec dana. A mnogi ovde znaju kakav je to gs bio Sad kad razmislim, zaista sam lud kad sam ga dao za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 17, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze i jare i pare... Ma nema on neke preterane zahteve,samo da je motor brz,lep,bez ulaganja i izdrzljiv...a pri tome jako jeftin...sasvim realni zahtevi pa realno, ja mislim da zzr spada u to, samo treba ubosti ocuvan primerak zzr brz? pa ajde da kazemo i jeste za nekog ko nije vozio nista brze zzr lep? mislim da nema mnogo ruznijih motora u toj klasi zzr bez ulaganja? mislim da ne postoji sem ako nije neki od ovih 1400ccm a oni nisu do 1000e zzr izdrzljiv? mozda bio nekad dok mu nije milion napaljenika isteralo 10x dusu dakle da pojasnimo, za 1000e moze da se kupi solidan motorcic starije proizvodnje i da uz minimalno odrzavanje traje jos dugo ali ti neces taj jer taj nije lep i ima uske gume, ti bi ako moze neka R6 2005 i mladja, da je do 1000e i da ti jos prodavac da garanciju da narednih 5 godina ne moras ni ulje da menjas....ima i to ali u zemlji dembeliji 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 17, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je sve receno. Za te pare treba da se prekrstis i molis boga samo da je sve ispravno i da neces imati vecih ulaganja. Lepota, kozmetika, zadnjak i sl. to treba da ti je u trecem planu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14270 Napisano Jul 18, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan A mozes za te pare da kupis zadnji tocak, rep i sediste od R 1 2oo8 pa da ga tockiras do mile volje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 18, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je lepa kupovina za 850e Tekst koji želiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan što kaže kolega hard rock,ja imam cbr f1 bukvalno sedi i vozi ali ni u ludilu nebi prodao motor koi me je izašao još pedeset puta skuplje,jer kada uzimaš neku makinu ti je sredjuješ radi svoje bezbednosti i sigurnosti na putu,a to što je besparica i što je pola njih ili kupilo motore na kredu pa sada možeš za keš da dodješ do dobrog motora,ali za hiljadarku ćeš uzeti nekog groba gde ćeš morati da uložiš još toliko da bi bio siguran u mašinu,ja moj ispod hiljadu ipo nebi ga dao,bolje da ostane kod mene nego da ponižavam makinu koju imam,e sad ko ima više na lageru ili mu netreba neke krbulje to je druga stvar,ja ću ti u toku dana poslati slike opet na tvoj mejl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za 1500 cbr f1? Moze odmah u crkvu sa njom da vam pop kaze "dok vas smrt ne rastavi" Realno za taj motor da je u ne znam kakvom stanju je i 1000e mnogo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 18, 2013 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Odusevljavaju me ovakvi entuzijasti !!! Svaka castn nadam se da ces kupiti motor po tim kriterijumima !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 18, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sto on hoce jedino kod mene ima a skuplji je samo za cenu reg od njegove civre, posle servisa presao 50 km, ne dimi, ne brlja, mislim da ce lepo buduceg vlasnika da poveze, ili mene ako se ne proda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan za 1500 cbr f1? Moze odmah u crkvu sa njom da vam pop kaze "dok vas smrt ne rastavi" Realno za taj motor da je u ne znam kakvom stanju je i 1000e mnogo. pa ti mu pokloni motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak91 29 Napisano Jul 18, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: SU Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan video slike cbr-a, lep motor, jos i ako je u takovm stanju, to je extra, ali dzabe kad ja nemam te pare, a i mislim da je to puno para za taj motor vidim da mnogi misle da sam neozbiljan, razumem ja to znam da previse ocekujem tj zahtevam, ali ako odma snizim kriterijume u startu, ko zna sta cu onda uzeti... jel tako? vidim da se gs500 bas preporucuje, predpostavljam da nije bez razloga kad bi taj nasao za dobru lovu u dobrom stanju, to bi verovatno bilo najbolje, jos kad bi bio sto noviji, gde bi mi kraj bio u ponudi je jos vf500f cak mi se sve vise svidja taj motor, vidim da ima dosta konjica a to se verovatno i oseti, mala registracija, ne trosi puno jedino ne znam kakav je sto se tice delova ovaj gsx750f lepo izgleda, ali velika mi je to kubikaza, verovatno vise trosi, tu je i vec ragistracija... fzr1000 je extra, ali necemo bas toliko da mastamo tu je jos i gs550ef klr bi bio ok, ali da je vec prepravljen u sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 18, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan za gsxf750 je registracija isto kao i za bilo koji drugi od 600ccm, potrosnja slicna/ista... a da potrazis Yamahu XJ600? trebalo bi da moze da se nadje za te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...