s a n j a 130 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je star 3godine ali je jako lepo očuvan. Baterija je originalna i drži 1,5-2dana. Instalirala sam mu windows 7 koji zaista lepo radi,po meni bolje od nekih android varijanti.Otključan je marketplace. Uz telefon ide originalna kožna fotrola,capdase,slušalice i punjač. Takođe i memorijska kartica 8gb class 10. Mnogi hvale telefon,kažu neuništiv a plus možeš da mu isntaliraš šta hoćeš,mislim da su uspeli i da ga otključaju za windows 8. Cena:100evra 063/647-183 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel te zanima zamena za Xperiu mini pro? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 14, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena:95evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je otključan za sve mreže. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napišem,telefon je vraćen na fabrički os(windows 6.5)ali ko hoće može da ubaci android. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena:90e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 12, 2013 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...