Branko N 57 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Puh , Partizan ,Tomos , NSU , Triumph ,Horex 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast , daj još neku sliku !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno , stize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Regina 350 - rucni rad Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Triumph 3SW Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Jul 9, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan NSU 175 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepa kolekcija. Bilo bi lepo da ispod slika bude i neki tekst vezan za motor , koliko je trajala i kako je tekla restauracija itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kolekcija,ali Regina......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 10, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sva cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zomilly 19 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha DragStar 650 Classic,Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud,Regina je..... S`postovanjem, Zomilly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SVD 31 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niš Motocikl: FZ1 Fazer, Yamaha MT-07, Kawasaki ER6F Prijavi odgovor kao problematičan Triumph 3SW, poštena lepota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Jul 15, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kolekcija. Gledao sam na forumu (ja mislim) Moto asocijacije kompletnu restauraciju Regine, korak po korak. Oduševio sam se. Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pab 2 Napisano Jul 28, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Nova Stara Pazova Motocikl: R 25\2 , V 35 II , XS 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za reginu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kolekcija. Gledao sam na forumu (ja mislim) Moto asocijacije kompletnu restauraciju Regine, korak po korak. Oduševio sam se. Svaka čast. Da nemas mozda link za tu restauraciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka: http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=4210.0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka: http://forum.motoaso...hp?topic=4210.0 Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloos 7 Napisano Jul 30, 2013 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_ludi 2 Napisano Avgust 18, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Sprint Maxx Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Stavi nam, Branko, i neku sliku Partizana, to je retka masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gradistanac 0 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Велико Градиште Prijavi odgovor kao problematičan znam malo kasnim sa komentarom ali moram da napisem ovo je pravi bajker vidi se da je sve odradjeno sa ljubavlju da se motori odrzavaju,,svaka pohvala samo tako pa da kolekcija bude jos veca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance as92 8 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: severno od Abukerkija Motocikl: Yamaha fz600s Prijavi odgovor kao problematičan sve pohvale za kolekciju,a tek regina svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Octobar 22, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Сви су лепи,само греота за ХОРЕКСА ,онако леп мотор да се унакази.А могао је овако да изгледа 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko N 57 Napisano Octobar 25, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Сви су лепи,само греота за ХОРЕКСА ,онако леп мотор да се унакази.А могао је овако да изгледа Da mogao je tako da izgleda , ali da sam imao od cega i da napravim. Ja sam od Horexa imao samo masinu i to u rifuzi. Ram i ostale delove sam pravio i skupljao od kojecega i kako sam znao i umeo. Tako da je svakako bolje da nesto postoji funkcionalno od te masine, nego da je bacena na kilo na otpad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...