lalajko 2003 Napisano Mart 5, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Do koje cifre ide brojac km na novoj Africi? 99999 ili 999999? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 5, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Do koje cifre ide brojac km na novoj Africi? 99999 ili 999999? Ako se dobro sećam, brojač svih pređenih km je 999.999, a trip brojač je 99.999 No, proveriću pa javljam ako sam pogrešio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 5, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan I kako za 15 god neko da zna jel presla 1200k ili samo 200k? :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Mart 6, 2016 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Jager, hvala za precizne informacije i za sajt. Evo kakva je situacija kod nas: kasko sa odbitnom fransizom od 8% i bez ukljucenog rizika kradje iznosi za CB500-668,96 za NC750-784,32 i za Afriku 1499,42 evra. Za moj 1200GS '15 god nesto manje od 2000... Da napomenem, ovo su cijene sa doplatom od 100% jer je u pitanju rentacar (moto) ali ipak od 300 do 750, koliko bi iznosila premija za fizicko lice, jos bez rizika kradje, treba li dodatni komentar, dje mi to zivimo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Za novog stroma u srbiji oko 420e sa ukljucenom i stetom i kradjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kradjom!? Otkad to? Bila je tema na forumu i niko nije osiguravao motore protiv kradje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da lizing prihvati da finansira bez kradje. Onda kradu njima a ne tebi motor :-) jeate, bila je varijanta bez kradje ali poslednje sto sam cuo je sa kradjom. Bar za mene :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 6, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao da je na lizing motor, mislim da za motor u vlasnistvu i dalje ne daju kasko sa osiguranjem protiv kradje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, na lizing sam mislio i naravno za nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Mart 6, 2016 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, na lizing sam mislio i naravno za nov motor Full kasko kod nas ne postoji , ni za auto a kamoli za motocikl ! Na primer ako ti ukradu auto sa parkinga koji nije osvetljen kasko ne važi i jos gomilu stvari usput... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali to nije istina a i ovo nije tema za tu vrstu rasprave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 7, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se nisu bas proslavili dizajnom blatobrana. http://advrider.com/index.php?threads/the-africa-twin-crf1000l-owners-thread.1112644/page-80#post-28872686 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 7, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan pa nadam se da če uvažiti "extended warranty"...ono što Jager nije uplatio...... .......ako je to najgore što se može desiti na Africi, onda i nije neka šteta....mada taj komad plastike zna da košta poprilično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 7, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo je i kod nas http://www.polovniautomobili.com/motori/7850196/honda-africa-twin-crf-1000l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Mart 7, 2016 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali to nije istina a i ovo nije tema za tu vrstu rasprave To nije istina , sto bih naglasio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 7, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pa nadam se da če uvažiti "extended warranty"...ono što Jager nije uplatio...... .......ako je to najgore što se može desiti na Africi, onda i nije neka šteta....mada taj komad plastike zna da košta poprilično. Pa mogu ti prijaviti da sam razočaran "kvalitetom" prednjeg blatobrana... Videćemo kako će moj proći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 7, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Немој да си превише разочаран, мислим да није случајно да се предњи фендер удаљава од гуме за велико блато... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Mart 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bilo - ne zamer'te Afrika & twins Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 8, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Пржење, на јапанском... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 8, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio: http://shop.touratech.de/side-stand-base-extension-for-honda-crf1000l-africa-twin.html http://shop.touratech.de/gps-handlebar-bracket-above-the-instruments-for-honda-crf1000l-africa-twin-gps-bracket-adapter-bracket-for-navigation-systems.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Mart 9, 2016 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nromalno je da sa sada pojavljuju decije bolesti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 12, 2016 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Po snegu i ledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 12, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naručio: http://shop.touratech.de/side-stand-base-extension-for-honda-crf1000l-africa-twin.html http://shop.touratech.de/gps-handlebar-bracket-above-the-instruments-for-honda-crf1000l-africa-twin-gps-bracket-adapter-bracket-for-navigation-systems.html 404 - Es ist ein Fehler aufgetreten?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 12, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko, ne znam što ti ne otvara... meni na telefonu evo rade linkovi koje si ti iz mog posta citirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Ne otvara ni meni. Takođe greška 404 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...