darko dav 710 Napisano Octobar 29, 2021 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim i pokušam da malo podignem ovu temu Od sada i ponosni vlasnik Crf 1000,2018 god. Do sada nikakva iskustva sa ovakvim tipom motora, ali za ovih par km, oduševljen sam Vozio vfr 750-800 skoro 12god Treba mi savet i preporuka za Vizir Kofere i nosač Maglenke Centralni nogostup To da nabavim,i može put oko sveta 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14109 Napisano Octobar 29, 2021 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, darko dav je napisao: Kofere Ne znam koje ces ali koje god uzmes osiguraj sa kontra srafovima. Salim se, sa srecom te sluzila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Decembar 6, 2021 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi majstor Africu kao da ima 200kg manje .Malo duži klip, ali vredi pogledati, zanimljiv deo na malo pre 21m.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 7, 2021 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast, zaista! I njemu i Africi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Auuu svaka mu čast kako vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 16, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 16, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po malo ga opremamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Mart 19, 2022 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Oodlicna stvar, ispadne ti motor, padne na torbicu, imas i mesta za sitnice.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano April 27, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,Da li je neko imao iskustva sa dizanjem prednjeg blatobrana? Meni pravi problem blato i grane se zaglavljuju konstantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 8, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dodali smo centrali stender i kofere 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakari 14 Napisano Jun 20, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, hteo bih da pitam ljude koji poseduju Africu twin 1000 sa DCT menjacem, kakva su vasa iskustva da li ste zadovoljni, imali nekih mana i kakav je menjas sto se tice off-road-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li neko zna kako se TCS potpuno iskljucuje? Kroz onaj meni najmanje sto mogu da ga stavim je 1 ali ne mogu na nulu da ga stavim... Izludjuje me dok vozim off road.Skontao sam da moram i onaj wheely control da stavim na minimum pa je onda malo bolje ali se i dalje javlja...Africa Twin 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Jun 20, 2022 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, hteo bih da pitam ljude koji poseduju Africu twin 1000 sa DCT menjacem, kakva su vasa iskustva da li ste zadovoljni, imali nekih mana i kakav je menjas sto se tice off-road-a?Nema mana, top je. Nikakvi problemi, radi super.Kada hoces menjac menjas na +-Off ne znam, prlja se motor to znam Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, hteo bih da pitam ljude koji poseduju Africu twin 1000 sa DCT menjacem, kakva su vasa iskustva da li ste zadovoljni, imali nekih mana i kakav je menjas sto se tice off-road-a?Baci pogled na yt mislim da ima zanimljivih pogleda na temu... Jedan kojeg se secam a bio mi je zanimljiv jeste da je stojeci mnogo lakse menjati brzine sa DCT menjacem. Takodje kazu da je pitanje navike.Mislim da i zavisi koliko ces ga voziti off road. Ja AT vozim 80% van puta i gotovo sam siguran da bih u dosta situacija imao ozbiljan problem sa DCT menjacem... Ako ces pretezno voziti na asfaltu onda ces teze pogresiti sa DCT-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Jun 20, 2022 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Dct je sigurno brzi od manuelnog, ostalo je stvar navike.Meni je i na motoru i u kolima isti djavo da ki vozio automatik ili manuelni. Sada mislim da ne bih doplatio 1.000 jura za dct.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakari 14 Napisano Jun 20, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima @rastkojokic i @zdjelarm Pogledao sam par klipova, ali reko da pitam i nase ljude sta misle. Probao sam je deluje dosta zanimljivo i cudno jer na motoru je uzitak menjati brzine, ali dobra je prilika. Vecinom ce se voziti na asfaltu ma da bih se oprobao i na off-road-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakari 14 Napisano Jun 20, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic Da dodam prelpa masina ovo je 1100? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano Jun 21, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic Da dodam prelpa masina ovo je 1100?Hvala! Da da 1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Jul 2, 2022 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Jul 2, 2022 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Jul 2, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jul 13, 2022 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim sa mojom lepoticom 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 13, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Jul 15, 2022 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim sa mojom lepoticom Baš lepo skockan motorSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...