danijel brkic 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan e cao ljudi da li neko zna da li moze da se stavi na suzuki 750 f veca felna i guma 200/55/17 dobio sam tu gumu sa trka od drugara vozena samo jednu trku u bataji a nba moju felnu moze max 180 da se stavi pa eto da li neko zna i od kog motora pase ta sira felna ili ako neko ima dobru 180 da se menja za moju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 5, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan videh ovaj motor u oglasima, pitao sam se ko ga unakazio ovim skrachivanjem... mozhesh da naguzish 200tku tako shto chesh da rashirish viljushku i stavish felnu od gsxr-a (kog tachno ne znam) tako su ovi sa KR-a radili. al opet, ne znam shta che ti 200tka nazad, osim "estetike". potencijalni problemi, shipka koja drzhi cheljusti zadnje kochnice che mozhda morati da se produzhi i namesti, centriranje lanca, morache novi distanceri tochka da se prave itd... ukratko, ja se ne bih zajebavao time zbog neke polovne gume.. http://katriders.com/vb/showthread.php?t=104600 http://katriders.com/vb/showthread.php?t=97112 240tka guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6754 Napisano Jul 5, 2013 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sva ta muka zbog poklonjene gume??? Manje ce da te kosta da kupis novu...duze ce da traje i bices sigurniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan ma znam mislio sam cisto zbog estetike imao sam na njemu 180 i lepo je izgledao ali je bila mnogo losa pa sam stavio 160 i ta je sranje ali je bolja od one ali zato izgleda ko trotinet :-) a sto se tice zadnjeg repa pa ne znam meni izgleda lepo mnogo je lepsi uzivo mozda budem stavio neki rep drugi...planiram i farbanje tako da bice ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mog kupio sa 180 gumom i malo vozao to je za pozere nije za redovnu vožnju manje može da se obori. Mnogo bolje se obara sa užom gumom.Sad vozim 160 i zadovoljan sam.Taj motor nikad neće lepo izgledati za kafić samo može da se ušminka za putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan jebiga ubijas me :-) salim se pa ne znam mislim da moze lepo da se nasminka videcemo planiram na zimu da ga radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sređuj pa da bude neki lepši od mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na tom motoru je i 180 budalastina, a o 200 ne vredi ni pricati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam danas felny od k5 sutra je montiram nadam se da ce sve odgovarati pozelite mi srecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne da ce ti sve odovarati,nego nece bas nista,pocev od diska,do lancanika,osovina,distancera,a pitanje je da li je i viljuska dovoljno siroka da stane ova felna bez prepravki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 5, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promasaj. Odustati sada je bolje nego sutra ili prekosutra. Ovo jednostavno ne moze, a da ne boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 6, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve teme se trebaju brisati u startu.. Debilana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan He he videcemo to stoji da ne odgovara skoro nista osim diska probao sam danas on pase, Samo moram da kupim grafitne gume koje idu u nozac lancanika osovinu levi i desni distancer lancanik sa nosacem malo prosirim rupe na ramu za siru osovinu i to je to postavicu slike kad zavrsim bice full da imam para kupio bi ram za 300 gumu i stavio ali nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 6, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mislish na silent blokove? a jel ti pashe nosach lanchanika na tu felnu? ako ne onda chesh verovatno morati da kupish i to, sa sve lanchanikom za gsxr koji ide na 520/525 lanac, znachi i prednji lanchanik, tj konverzija sa 530 na 520 ili 525 lanac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam probao sam da prebacim moj ali ima puno lufta tako da cu morati sve komplet da uzmem osim diska i lezajeva znaci nosac lancanika lancanik distancere osovinu i te gume sto amortzuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Septembar 7, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To će da te košta ko Taj GSXR kog oćeš da napraviš od njega ,a neće valjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan evo ovo je zavrseno sad je na redu farbanje mozda i neka prerada videcemo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Octobar 9, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je ono preko pokazivača nivoa ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel brkic 1 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 39 postova Motocikl: suzuki 750 f Prijavi odgovor kao problematičan crevo od hladnjaka ulja i sa druge strane mi je takvo napravio u hidrauliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...