vlada_d 203 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan 6. po redu moto skup u Sokobanji, u organizaciji MK Falcons! U znak izvinjenja zbog proslogodisnjeg peha, ove godine ULAZ BESPLATAN!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17246 Napisano Jul 2, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3678 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i predprošle i prošle godine (doći ću i ove), međutim: Ima stvari na koje ne može da se utiče , ali i one na koje može da se utiče. U ovu drugu kategoriju spada nedostatak WC-a u okolini mesta okupljanja i kampovanja. A prošle godine su poseban "doprinos" odlasku gostiju doprinela par lokalnih "pucača" koji su rasterali i one koji su (bez obzira na peh oko muzičkog programa) rešili da se u kampu druže, pričaju i zabavljaju se. Jednostavno nije moglo da se podnese njihovo iživljavanje (na par metara od šatora) pa su se ljudi spakovali i otišli (uz obećanje da više neće da dođu). Ostalo nas je svega dvadesetak na "prenoćištu" u kampu. Razumem da se i "pripuca" i da se "zapali" guma, ali brate, da isti ljudi celo po podne i veče (na svakih par minuta) izvode svoju "predstavu" (u kojoj samo oni uživaju), ne biva. Ljudi se tu skupe da bi se videli, popričali, popili, slušali muziku, opustili se, ..., a ne da ceo dan i noć slušaju pucnjavu lokalnog "mangupa". Veoma je žalosno da trud mnogih ljudi bude proćerdan zbog nekoliko sitnica i zbog nekoliko budala. Pozdrav i vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svi ucimo na greskama, tako da je obracena paznja na gore pomenute, a i jos neke propuste... Ziveli i dobro nam dosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам од 05. у Соко-Бањи... Додуше не мотором јер сам на породичном одмору али ћемо се видети... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Mk Shadows Srbija dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast free ufur...Nadam se da nece biti potrebe za vatrogasnim aparatima kada krene muzika..Kaze mi Bili iz Bendx -a :" jbt. ala se upali instalacija!". Oni stvarno ubijaju kako sviraju..ali jb ga ...Corba Nije svirala posle..Sredite taj trafo...Ovi moji dolaze a ja, iako imam dobru volju,ne mogu zbog slave...Pa neka vam je lepo i veselo... Ziveli... Sent from Apple iPad 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo obavezno.E koliko to ni sam nebih znao. Jel ima neka muzika? Ko svira? Gde se odrzava? Meni se svidja i onaj park ispod skole dobra hladovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Мало касним са сликама па ми немојте замерити: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan how to screenshot on windows 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 2, 2013 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Хоће ли неко да ми објасни зашто неће да ми постави филм него само линк?! Лепо сам копирао и ишао на "Убаци филмић или други материјал" али ништа...Нека неко преправи ако може... Promenio Avgust 2, 2013 član Sr3ck0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jul 8, 2014 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan jel se zna nesto za ovu godinu jel se odrzava skup u sokobanji ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Jul 12, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da evo danas se odrzava, a ja sam saznao oko 18h.YU-grupa svira, ali je to slabo medijski propraceno da se malo ko doseti i da napiše ???????? Možda bi bilo više posećen iako je i u Knjaževcu moto skup,tačnije neki kolega je slučajno krenuo za Sokobanju video motore i obavestio me telefonom da se nešto dešava. A ovde na sajtu niko ništa nema da piše,pitam ZAŠTO? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 12, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Хоће ли неко да ми објасни зашто неће да ми постави филм него само линк?! Лепо сам копирао и ишао на "Убаци филмић или други материјал" али ништа... Нека неко преправи ако може... Sad video ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Jun 24, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka info za sadasnji skup, ne nalazim neke info sem na turistickoj organizaciji da je u toku neko takmicenje bendova i da se pominje moto skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Jun 24, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka info za sadasnji skup, ne nalazim neke info sem na turistickoj organizaciji da je u toku neko takmicenje bendova i da se pominje moto skup? ja našao ovo http://www.apartmanirandjelovic.com/moto-skup-u-sokobanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...