Motoholic 2331 Napisano Januar 5, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljen kao koncept na sajmu motora u Tokiju prošle godine, upravo je objavljeno da će CB1100F u retro-fazonu ipak ući u serijsku proizvodnju. Imaće novo-dizajnirani redni četvorocilindrični agregat sa vazdušnim hlađenjem... i okrugli far, kakav svaki motor treba da ima. ;D Zar ne izgleda k'o bombona? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 5, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao bombona je! Kako to da rade vazdusno hladjenje kada ga svi izbacuju zbog euro normi? Ovo suvozacko sjediste je bas skrto?Zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 5, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan He, he, a pazi zadnje vešanje... Za vazdušno hladjenje sam pročitao da će srednja dva cilindra biti razmaknuta da bi vazduh moga da struji izmedju njih. Inače ovaj model će se prodavati i u SAD, pa ako ispunjava američke norme onda verovatno ispunjava i evropske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep, i bas je retro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je, ko onaj motor iz filma Pobesneli Max ne znam kako se zove, mozda znate na sta mislim. Mnogo mi se svidja rep i oni amortizeri sa strane. Nemam reci , stvarno je lep, i rado bi ga posedovao ;D ;D ;D Podseca li vas na ovaj, samo da nema taj prednji oklop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 5, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Simpatični hondin cafe racer za 21.vek. Mada bih voleo više da su napravili repliku cb1100r... Što se kawe tiče, u mad maxu se poljavljuje kawa z1000 cca. '77 godište Motor na‚tvojoj slici je njen "mlađi brat" s početka osamdesetih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan au bas mi se svidja ova nova honda,pravi smekerski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bas prelepo motorce,jes da volim endure ali bi ovo rado djidao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 5, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kakva odvratna gomila nesklada. Kako RUŽAN i neuspeo pokušaj mutacije Ducati Monstera i Moto-Guzzi Griso-a. Odvratno, promašeno i klasično HOND-istički!!! F U J !!! A, agregat je već bonbonica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 5, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan previse retro za moj ukus. agregat ce bit totalno neiskoristen sa ovakvim dizajnom motora... steta :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Daj te molim vas da ne preterujemo, motor je prelep i nije kopija nicega jer su se tad proizvodili motori. Imala je i Kawa i Honda slicne modele i mislim da je ovo pravi potez da se vrati nesto staro a lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baš bih ga posedovao.... A jel' su neophodni svi ti cm3?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan kad smo vec kod retro bajkova sa gomilom kubika, meni se ova CB1300 mnogo svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 6, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao da je kopija ni jednog drugog proizvodjača nego kopija same Honde, od pre jedno 30 godina... Samo modernija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo vec kod retro bajkova sa gomilom kubika, meni se ova CB1300 mnogo svidja Šta reći Crni je čovek od ukusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa... pogotovo zadnje sediste, jes malo, al mi se svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan kad smo vec kod retro bajkova sa gomilom kubika, meni se ova CB1300 mnogo svidja EEEEEEE, i tata bi sine ! :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je EXTRA. Ne znam dal ste gledali na Discovery-u emisiju o najboljim motorima svih vremena, gde je honda CB750 zuzela drugo mesto.Po recima voditelja "motor koji se nikad ne kvari"i zbog toga je dosadan i rangiran na drugo mesto. Tako da ne verujem da ovaj motor nece biti toliko dobar kao i njegova starija CB braca............ ;D ;D ;D ;D ;D Cim se pojavi kod nas odmah ga kupujem............... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ipak HONDA je to ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan da da i kad mu stave punu casu vode na sediste i turiraju ga,a ono ni kap da se prospe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je Hondica.Jedina zamerka na suvozacevo sediste...Samo se nadam da ce ici u proizvodnju sa ANALOGNOM tablom i ANALOGNIM brojcanikom km.Valjda nece da je "digitalizuju",jer bi to po meni bio jedan veliki minus.Kad je retro,nek je retro ;D... Inace,ja sam pre da se taj design vrati,samo sa savremenijom tehnologijom,a ne da prave neke sega mega giga space shuttle-ove uz koje ide brdo elektronike,displeja,lampica (citaj-potencijalnih problema i troshkova) i uputstvo za upotrebu na 700 strana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 7, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Baš bih ga posedovao.... A jel' su neophodni svi ti cm3?? Samo zbog marketinga . Mislim da mu je jedno 800 sasvim dovoljno, al' ako će konkurencija da pravi veće agregate onda jbg, bigger is better. [...] Inace,ja sam pre da se taj design vrati,samo sa savremenijom tehnologijom,a ne da prave neke sega mega giga space shuttle-ove uz koje ide brdo elektronike,displeja,lampica (citaj-potencijalnih problema i troshkova) i uputstvo za upotrebu na 700 strana... Slažem se s' tobom 1000%. Za motocikl su potrebna dva točka, setište, agregat i kočnice. Sve ostalo je čist luksuz ;D. Bilo bi lepo da više proizvodjača prihvati ovaj back to basics pristup. Nadam se da će pored Honde i Jamaha izbaciti svoj retro model koji je predstavila na istom sajmu prošle godine - Yamaha XS-V Sakura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 8, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan XS-V1 Sakura uuu da ! Divan bike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 10, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, za ljubitelje retro dizajna , pravo remek delo HONDE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...