dimac 987 40 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan SP 525 ima samo oznaku 525,a ima 125 ccm.. "Mito SP 525 In 2005 at the EICMA motorcycle show, Cagiva launched a race-tuned competition version of the Mito known as the SP525. This is something of a homage to the Cagiva GP500 (C594) racing bike. The engine and several other areas have been tweaked, still displacing 125 cc, but now producing >37 bhp at the crank." preuzeto s Wikipedie. Mito 500 je 1 cyl,4T.. po mom misljenju,nova klasa,dobar je za prelaz na 4cyl 600,ili vise.. Da ali u nekim tekstovima pise da ima 524ccm 2t i da ima 39 ks, meni je to nelogicno. Mozda si u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 6, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem,svi proizvodjaci su poodavno prestali sa proizvodnjom cvaja tako velikih kubikaza..cak i za trke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koriste 4t jednocilndircni HUSQVARNIN agregat, koja je do skora bila u njihovom vlasnistvu, a CAGIVA ostala u vlasnistvu MV AVGUSTE. Kao sto znate HUSQVARNU je kupio BMW... S razlogom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Januar 9, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan da je cvaja valjao bi ovako pih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam procitao naslov mislio sam da je Cagiva ugradila 500 2t motor. Iskreno sam iznenadjen i mislim da je motor 500 4t odlicna sredina izmedju 125 2t i 600 4t, pogotovu vozaca koji vole R-ove a nisu sigurni za tako veliku promenu. Ta razlika mu dodje kao 125 i 250 2t, ali ipak 2t agregati imaju razlicito performanse pre svega zbog krive snage i obrtnog momenta, trebalo bi da 4t ima linearniju krivu. Mislim da je odlican kompromis snage, potrosnje i pouzdanosti. ALI, jedan cilindar ...?? :( Zar nikada niste čuli za SUPERMONO seriju ??? Ukucajte supermono ili sound of singles na googleu i pregledajte slike . To je serija za sebe , motori od amaterskih prerada do tvorničkih originala , zanimljivo , relativno jeftino i dovoljno brzo. Obično se radi o 4T monocilindrašima uglavljenim u ramove od 125 SP,125 GP ili 250 GP motora što je sporije od GP motora , ali višestruko jeftinije i trajnije . Odlično vozljivi motori i da idu preko 200 . M900 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan a jel znate mozda koja je cena kod nas na trzistu ove cagiva od 125ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1882 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Mito ti je kod nas oko 4000-4500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...