djura 28 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ultimativni motor za svakog Cafe Racera koji drzi do sebe http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2481 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dal sam ja ljakse ili sta ali motor izgleda do jaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Tozla brate... Jos malo pa kao moj. Koliko li vredi ovo sjajno cudo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 24, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako dopada ta kombinacija sa zlatnom bojom, a zabole me sto je zlato , debilska kompleksaska posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima se, moze se... Nego ruku na srce, i ulicni 636 bi super izgledao da mu se neki detalji OFARBAJU u boju zlata( npr. poluge kvacila i kocnice, nogare...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ekstra spakovan, nema govora, a o kombinaciji "zlato'; moglo je i nessto drugo po mom ukusu, ali zlato ide za prvo mesto ako se nevaram, pa stoga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, vidjao sam i lepše iz dosta manje spaljenih para. :? Èak ima i fabrièkih modela koje bi pre jahao, al' imaju ime i prezime i ženskog su pola :wink: Ovo je ultimativni motor za svakog Cafe Racera koji drzi do sebe Pa, šta èekaš Djuro? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 25, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako dopada ta kombinacija sa zlatnom bojom' date=' a zabole me sto je zlato , debilska kompleksaska posla[/quote'] Potpisujem. Sto se kompleksa tice, to mi je kao debeo zlatni lanac oko vrata. BTW, dobra antikorozivna zastita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolly 0 Napisano Mart 27, 2006 U prolazu, 11 postova Lokacija: Sydney Australia Prijavi odgovor kao problematičan nije lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 28, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda lose,mada je meni to preseravanje,ali kome moze biti,neka radi sta `oce!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Full Throttle 1 Napisano April 27, 2006 U prolazu, 5 postova Lokacija: Palm Beach, Florida Prijavi odgovor kao problematičan Nije u Orlandu nego u Daytoni....proces nije puno skuplji od ozbiljnijeg hromiranja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_lazarevac 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ultimativni motor za svakog Cafe Racera koji drzi do sebe http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2481 Sve je to lepo,al' koliko ovaj motor ima kilograma??? Motor izgleda perfektno samo me tezina kopka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 29, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan samo da ga v idim nedje pa ce oni izduvi meni da se zlate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...