Skyrunner 5030 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je potpuno nov, dobio sam ga od kuma na poklon, pošto već imam sasvim dobar android telefon, a i više mi trebaju pare ovaj menjam za tri zelene €novčanice ili 300evra. Za one koji ne znaju to je Google telefon sa stok/vanilla Androidom, znači bez nekih softverskih gluposti koje zauzmu pola memorije telefona. Proizvođač je LG Procesor : Quad-core Takt : 1500 MHz Baterija Vrsta : Li-Polymer Kapacitet : 2100 mAh Ekran je 4.7inča Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 27, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze li HTC Sensation XE sa 16GB i Beats slusalicama i 100e doplate?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Lalajko sto tek sad javljam Otisao je Nexus ekspresno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...