Jump to content

Moto Zajednica

Prevravka sa 50cc na 180cc

Recommended Posts

• Drug član, 2329 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L

Јефтиније је овако, а и трајно је регистрован... :zvizduk:

Мислио сам на дажбине држави.

Promenio član Sr3ck0

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 491 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Ja ti savetujem da to ne radis. Kostace te, a rizik da ne uspe je preveliki. Pokidace ti prenos, prevelika je to snaga, kao lav na pilecim nogama. Pozz

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

Ma jedino na taj ram druga masina od 180 ccm.Ma ostavi to tako i ugradi NOS i ima da sijes i one od 250 ccm ladno(ali kratko) :lol:

• Uvek moze bolje., 614 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX6R

Imam Gileru runner 50cc 2006, Hteo bi da ubacim u njega 180cc,koji setup daje najbolje rezultate,molim za pomoc?

Kupis komplet masinu od Runnera 180 2T, i zavrsis pricu. Mislim da sve ide sraf na sraf.

Radilo je to podosta ljudi.

• Svrati ponekad, 132 postova

Ali nema sp 180,nego samo onaj stariji model,zato i hocu to da uradim :D

Pogledaj malo bolje, drugar je imao siguran sam 90% model sa 180 2 takta koji je po izgledu isti kao recimo VXR 200... Razlika je sto je nazad 1 amortizer, mozda jos neki detalj ali to je to...

Mislim da je to to:

http://www.polovniautomobili.com/oglas3554857/gilera_runner_180/

Isplatljivija varijanta je da tvoj unovcis i da ako hoces bas Gileru 180 onda pazaris ovakvu i kraj... I ostane ti para da ovu jos nabudzis 0namigivanje.gif

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

k

http://www.polovniautomobili.com/oglas3554857/gilera_runner_180/

Isplatljivija varijanta je da tvoj unovcis i da ako hoces bas Gileru 180 onda pazaris ovakvu i kraj... I ostane ti para da ovu jos nabudzis 0namigivanje.gif

Da li si siguran u to sto pricas ili samo onako lupas cisto radi reda.....kako moze da mu bude isplativije registrovati 180 kubika umesto 50 i pogotovo ako nema A,nego samo psp u tu od 180 moze samo da gleda...

Kao sto neko rece kupis ceo agregat od 180 kubika i butnes tvoj ram od 50 sa nekim minimalnim izmenama i bog da te vidi.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

.....kako moze da mu bude isplativije registrovati 180 kubika umesto 50 i pogotovo ako nema A,nego samo psp u tu od 180 moze samo da gleda...

Kao sto neko rece kupis ceo agregat od 180 kubika i butnes tvoj ram od 50 sa nekim minimalnim izmenama i bog da te vidi.

Malo okrutno, ali ne treba bjezati od realnosti. :D

• Podržavam 1

.....kako moze da mu bude isplativije registrovati 180 kubika umesto 50 i pogotovo ako nema A,nego samo psp u tu od 180 moze samo da gleda...

Malo okrutno, ali ne treba bjezati od realnosti. :D

Xaxaxaxaaa :) Pa u nekim drzavama, Runnera 180 2T zovu WIDOW MAKER, jer nema coveka koji nije pao sa 180 2T 1moto3.gif

BILO KO DA PRODAJE 180 2t samo motor bez rama ? :D

Imas u Beogradu, Moto klinika.

Oni bi trebalo da imaju ceo agregat-motor.

064 425 20 15

• Svrati ponekad, 132 postova

k

http://www.polovniau...era_runner_180/

Da li si siguran u to sto pricas ili samo onako lupas cisto radi reda.....kako moze da mu bude isplativije registrovati 180 kubika umesto 50 i pogotovo ako nema A,nego samo psp u tu od 180 moze samo da gleda...

Ja se izvinjavam sto nisam upoznat sa celom problematikom i nisam od onih sto voze prekucano, seceno,vareno itd... pa nisam razmisljao u tom smeru. Kontao sam da lik razmislja o prepravci i da je sto se ostaloga tice obezbedjen tj ima odgovarajucu kategoriju ili zeli da se svercuje na PSP,a hoce sve to legalno onda po prepravljanju da zavede u papire... Ali posto je u pitanju ''preprc'' onda nisam pricao u skladu sa tim tj nisam bio u pravu da je tako isplatljivije kako sam naveo.

Evo gledam ove po gradu pice zajebani motori vredni 5000 - 10000e ,a placeni 2000e. Kompletni i potpuno ispravni samo bez table ili je tablica od ko zna cega zajedno sa saobracajnom. Moze se tako donekle ali eto proslo leto moji poznanici ostadose bez motora... Sad, momak sa tim ''preprcom''koji mu savetujete moze lakse da se provuce jer su motori skoro isti, a ovde retko ko od nadleznih moze da primeti nesto cudno ili posto je u pitanju skuter nece im biti zanimljivo pa onda kako god zeli... Ja tako ne bih ali to je moje misljenje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja