Jump to content

Moto Zajednica

Shoei XR 1000, u najlepšoj boji :)

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pošto mi stiže dugo željeni X-Spirit (jeeeeeeeej! :D ), a nije red da gomilam kacige (misliće ljudi da sam troglava aždaja), odlučio sam da se oprostim od ove.

Shoei XR 1000 Voyager TC-6. M veličina

Neću puno pametovati o kvalitetu materijala i izrade, čim se kaciga vidi uživo postaje jasno zašto Shoei zapravo toliko košta.

Posebno je atraktivna kolor šema koja se na suncu presijava zahvaljujući laku sa raznobojnim perlicama, a tu su i neke gravure koje se na slikama ne vide baš najbolje.

Kaciga je nošena svega par puta i izgleda apsolutno kao nova. Kupio sam je proletos i napravio svega oko 400km sa njom.

Kaciga dolazi u paketu sa originalnom vrećom, Shoei priručnikom za održavanje i prozirnim pinlock vizirom i svim etiketama.

Cena je 200e. Ako ko želi i reflektujući vizir za nju (na slici), doplata je još 50e.

Kontakt ovde, na pm, ili 064 155 65 00

auhn.jpg

rli0.jpg

hi8r.jpg

2h9t.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Hvala ljudi.

Pored ove, imam još jednu XR 1000 (na slici), a danas sam prvi put nosio i X-Spirit. Možda je stvar navike (nosim XR 1000 modele poslednjih pet sezona), ali nekako mi taj kalup najbolje pristaje, probao sam i novije XR 1100, ali ovo i dalje za mene ostaje idealna kaciga.

Prodato!

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja