Pelee 14 Napisano Novembar 27 U prolazu, 58 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, srbac je napisao: Ja vozim na GSu 1200 20W50 Castrol Power 1 i zimi i leti,, ništa mu ne fali. 20w ide od -10 c pa na više. Zagrejem ga par minuta kao i uvek ! Mišljenja ima raznih. U prvom service manuelu BMW kaže 20W50, tako da to je to. Naravno po minusu ne vozim U GS je bokser motor dva klipa ovde je k lezeci sa 4 klipa fabrika za moj motor preporucuje 5w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 160 Napisano Novembar 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I u GS LC po fabričkim specifikacijama ide 5W40 nego ljudi sipaju svašta, valjda mi bolje znamo od tamo nekog BMW-a Promenio Novembar 27 član Ivanhoe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 804 Napisano Novembar 27 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan U BMW K 1100RS polusintetsko Motul 5100, Motorex Four Stroke ili Mannol Favorit, 15W50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 14 Napisano Novembar 27 U prolazu, 58 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Pa jel moguce da je to ulje toliko dobro iskreno do pre 4/5 godina uopste nisam znao za fusch silikolene onda sam slucajno kod lokalnog majstora video na polici privukla me jako tamna ambalaza i bas ga pitam oko tog ulja kaze dobro ali kod nas se ne prodaje imao je bas dosta na zalihi tog ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 27 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo Pa jel moguce da je to ulje toliko dobro iskreno do pre 4/5 godina uopste nisam znao za fusch silikolene onda sam slucajno kod lokalnog majstora video na polici privukla me jako tamna ambalaza i bas ga pitam oko tog ulja kaze dobro ali kod nas se ne prodaje imao je bas dosta na zalihi tog uljaТо што ти ниси знао за Силколен не значи да је од јуче. Поприлично стари бренд, неко време се "тркао са Кавасакијем", а колко је добар то можеш да пробаш на свом мотору. За многе од вас врх света је Мотул, за мене је МАXIMA, али после ње дефинитивно иде Силколен. За несречу МАКСИМА је за нас недоступан Амерички бренд којег парцијално носе на ове просторе у веома ограниченим количинама и градација. Претежно за ATVа као пакет са филтром за уље и ваздух.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Novembar 27 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Krokodilo je napisao: врх света је Мотул Samo 7100 dobri moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 121 Napisano Novembar 27 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad... Honda CBF 1000,od zamene ulja jula meseca prešla samo 1900km.Da li da sipam novo pred zimski san(praktikujem da na kraju sezone pre garažiranja sipam novo ulje)ili da ostavim ovo u motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Novembar 27 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Novembar 27 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Na prolece. Ne bih ga menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2695 Napisano Novembar 27 Ne silazi, 4814 postova Prijavi odgovor kao problematičan Дајте људи, бацате паре без везе. 1900 километара од промене па још ново да "кваси" машину целе зиме и да скупља влагу до пролеча, мислим нема логике стварно.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Novembar 27 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' sad... Honda CBF 1000,od zamene ulja jula meseca prešla samo 1900km.Da li da sipam novo pred zimski san(praktikujem da na kraju sezone pre garažiranja sipam novo ulje)ili da ostavim ovo u motoru...Pa već imaš novo ulje u karteru. 1900km je NIŠTA. Nije stiglo da se zakiseli, prema tome nema potrebe dirati gaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Decembar 4 (promenjeno) Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nikad jeftinija zamena ulja?! Tri zadnje zamene, dve u Bandži, jedna sad u Blekiju bila Katana 10w50,zadovoljan,ne troši ga ič... Ali aj da promenimo, hvale ovaj Fjuks, Fuš, Falš...Jeste 10w40, nema veze Bleki nov... 1260 litar...al će Bleki da se šepuri, međ' Suzanama?! Nađoh u garage 7100 Motul, sipah u Daytonu 50,pretvorio se u 125... Promenio Decembar 4 član shoyyka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Decembar 7 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bleki dobio 'ranu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17027 Napisano Decembar 7 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj utiske u odnosu na Ipone, ako primetis razliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Decembar 7 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odma' ti kažem:U odnosu na Ipone novo je. Ma ja bejah zadovoljan sa Katanom i ovo istočeno masno baš, nije posno. Videćemo za dalje... PS lepo miriše, skoro kao Motul 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 121 Napisano Decembar 7 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne miriše dovoljno,gurni i grančicu lavande! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Decembar 7 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Miris prilično kaže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17027 Napisano Decembar 7 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, shoyyka je napisao: Miris prilično kaže. ...kako god to zvucalo...istina je... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17027 Napisano Decembar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 12. 2024. at 19:07, BokyBoy je napisao: ...kako god to zvucalo...istina je... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 16 Napisano Decembar 10 U prolazu, 6 postova Motocikl: diversion 600s Prijavi odgovor kao problematičan ja stavljam mineralno 20w-50, Motul 3000, oko 1100 din/L , prelazim 5-6 hkm po sezoni, imam garažu ,zimi ne vozim, leta su vruća, pa zato ... Stavljao sam ga i u predhodnu uljuaru, sa kojom sam prešao 30 hkm, bez trošenja ulja ili nekih problema sa njim. Motor je ionako star, nema potrebe za skupljim, a ni sa experimentisanjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11130 Napisano Decembar 10 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Moj je u garanciji ,pa mi stavljaju ovo: https://burnout.rs/proizvod/shell-advence-ultra-4t-15w50-1l-ulje/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17027 Napisano Decembar 10 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, cezarpa je napisao: Moj je u garanciji ,pa mi stavljaju ovo: https://burnout.rs/proizvod/shell-advence-ultra-4t-15w50-1l-ulje/ Nije mi jasno zasto u fazi razrade sipaju ovoliko gusto ulje, ovo je vise med nego ulje... Ja sam ga jednom sipao u 12-icu, ugusio mi se motor skroz. Promenio Decembar 10 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11130 Napisano Decembar 10 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Cudni su to ljudi,kazu za letnje temperature.Kad prodje garancija bice 10w-40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17027 Napisano Decembar 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, cezarpa je napisao: Cudni su to ljudi,kazu za letnje temperature.Kad prodje garancija bice 10w-40. Mozes i 10/50 ako vozis po gradu vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Decembar 10 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A zašto ne i dalje 15w50 i kad prođe garancija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...