tindirbp 289 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem malo koristen agregat 2 takta,cena 70 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7022 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 3061 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je jak? Koliko strruje daje, koliko ampera, Kw, koliko troši, koliko je radio? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nesto nisam video,moguce da je otpala nalepnica,uglavnom tera tv,busilicu,brusilicu i te sitne uredjaje pogodan za kampere,jahte i sl. :takoje:sto se potrosnje tice trosi oko pola litre na sat,a struje daje od 100 do 250 V zavisi koliki se gas doda znaci sto veci gas to je struja jaca ima za stelovanje mali saraf s kojim se to regulise,ako jos treba sta pitajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 21, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti ovakav agregat u vikendici, ja sam ga uzeo preko " Neckermana " i moj je navodno austriski, mada mislim da je kinez, a možda je i ovaj. Moj je snage oko 1 kw . Priključivao sam na njega usisivač od 700 W, pumpu za vodu - rusku " Kamu " potapajuću, izvlačila je vodu sa 13 metara dubine i terala je još 40 metara do moje vikendice. Lepo radi i meni traje već 10 - tak godina ( upotrebljavam ga par puta godišnje ) . Ima samo jednu manu ( ovaj moj ) - što nakon duže upotrebe ( kao i svaki dvotaktni motor ) - nakupi nesagorelo ulje u auspuh pa počne da ga izbacuje ( pljucka po malo ), tako da je poželjno pre upotrebe postaviti neki karton ispod njega da ne isprlja podlogu ( beton, pločice i slično ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Jun 21, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem daj kontakt ili posalji sms na 0642018453 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti ovakav agregat u vikendici, ja sam ga uzeo preko " Neckermana " i moj je navodno austriski, mada mislim da je kinez, a možda je i ovaj. Moj je snage oko 1 kw . Priključivao sam na njega usisivač od 700 W, pumpu za vodu - rusku " Kamu " potapajuću, izvlačila je vodu sa 13 metara dubine i terala je još 40 metara do moje vikendice. Lepo radi i meni traje već 10 - tak godina ( upotrebljavam ga par puta godišnje ) . Ima samo jednu manu ( ovaj moj ) - što nakon duže upotrebe ( kao i svaki dvotaktni motor ) - nakupi nesagorelo ulje u auspuh pa počne da ga izbacuje ( pljucka po malo ), tako da je poželjno pre upotrebe postaviti neki karton ispod njega da ne isprlja podlogu ( beton, pločice i slično ) . ma dobra stvarcica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7022 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 3061 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što ti zloupotrebljavam oglas, ali, kad se već priča o agregatima, da iskoristim. Šta se dešava ako se priključi neki jači potrošač? Recimo, agregat daje 1Kw, a ja nakačim 1,5Kw ili 2Kw potrošača? Šta crkava? Agregat ili uređaj? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što ti zloupotrebljavam oglas, ali, kad se već priča o agregatima, da iskoristim. Šta se dešava ako se priključi neki jači potrošač? Recimo, agregat daje 1Kw, a ja nakačim 1,5Kw ili 2Kw potrošača? Šta crkava? Agregat ili uređaj? Nece crci ni jedno ni drugo! Agregat jednostavno nece hteti da radi! Ako je kvalitetniji ima i zastitu od preopterecenja tj automatski osigurac! Potrosac u najgorem slucaju moze da bude ostecen od preniskog napona a opet ako je agregat ok i tu zastitu ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što ti zloupotrebljavam oglas, ali, kad se već priča o agregatima, da iskoristim. Šta se dešava ako se priključi neki jači potrošač? Recimo, agregat daje 1Kw, a ja nakačim 1,5Kw ili 2Kw potrošača? Šta crkava? Agregat ili uređaj? ne znam sta se desava,sve i da se nista ne desava ne bi experimentisao,ipak ima tu dooooobre struje za sagoreti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...