lalajko 2020 Napisano Jun 27, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam rešio da pređem sa skutera na motor, Lalajko je odmah bezuspešno pokušao da me nagovori, ma reko pali brate, kaki crni BMW, međutim, apsolutno je u pravu. Naravno, zlu naopako da svi treba da vozaju jednu marku ili model, svako nađe sebi najbolji izbor iz nekih svojih ličnih opredeljenja ili mogućnosti, da ne kažem ograničenja. Procitah negde da je prosecna starost vlasnika BMW dobro preko cetri banke. Ima nesto u tim motociklima sto se definitivno ne dopada mladjim ljudima. Ne znam sta, da znam verovatno bih bio u komercijali BMW-a u Minhenu. Ostaje cinjenica da su mladi ljudi i BMW kao americki steker i evropski utikac - ne pasuju! Mi stariji od BMW-a dobijamo ono sto smo trazili - ekstremnu pouzdanost, jednostavno i jeftino odrzavanje, mirnu voznju kao po sinama i ogroman obrtni moment boksera koji omogucuje lenstvovanje sa menjacem dok se zija po okolnim planinama ili jezerima. Vecina mladjih, uz duzno postovanje, zeli da im motocikl pruzi nesto drugo. Uvek se iznenadim kad cujem da neko mladji (kosovski vitez, Peca BMW, Dane Deda) izjavi da voli BMW Evo, komsiju mesec dana ubedjujem da uzme R1150GS umesto Varadera, ali ne vredi. Jos nije u toj fazi, mora jos malo vremena da prodje, da se jos malo ruke rasire Srecna voznja novom vlasniku, dobro dosao u Sektu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Jun 27, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E, neka je sa srecom! Jel' to BMW od naseg kolege i tvog komsije Shafta021 ? 1997 godina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, razlog tome je samo cena, mladji ljudi uglavnom potrose sve sto zarade i tesko mogu da priuste nov bmw, a opet polovnjak nije lep kao neki jeftiniji nabudzeni motor. I kod nas je slicno samo se sve u startu pomera na 5-10 god star motor umesto novog. Imam puno drugara koji zele gs boxera od 18-te. Varadero i gs imaju jako slicno trziste, to je samo stvar ukusa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 27, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Varadero i gs imaju jako slicno trziste, to je samo stvar ukusa. Velika razlika izmedju tih motocikala, u korist 1150GS. Naravno, onome ko zeli da primeti razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije, ja bi sebi kupio stelvio kad bi imao te slatke muke, a volim sva tri i obavezno tiger, a nasao bi se i jos neki model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 28, 2013 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Laki, znam za starosnu statistiku vlasnika Boksera. U čovečjoj psihi je prisutno idolopoklonstvo i svi bi mi hteli na neki način da se poistovetimo sa svetskim zvezdama. Imam komšinicu čiji je suprug dugogodišnji motorciklista a i ona se tako deklariše i pokazuje mi da ima Rosijevu kacigu, a nikad je nisam video da je sela na motor i dok su ranijih godina išli na more, komša motorom, ona busom sa kacigom u bagažu. Trkaći motorcikl može da se izgledom i zvukom napravi od serijskog, registruje i voza po ulici, to nije moguće uraditi analogno od F 1. Sportski imidž sa pravih takmičenja se vrlo vešto koristi u komercijalne svrhe. Za relativno malo novaca svako može da se poistoveti sa svojim idolima, skine sliku s neta i za desetak € dobije komplet nalepnice za bilo koji trkaći. BMW jednostavno to ne pruža. Ja sam gledao ergonomiju BMW-a, grafički prikaz osa tela i samog motorcikla. To je tačno spakovano da čini harmoniju neophodnu za dugo sedenje na motorciklu a to nama vremešnijim i kabastijim nužno mnogo više treba nego mlađariji koja po ceo dan može da leži na rezervoaru. BMW se masovno koristi za službene potrebe jer je izuzetno okretan u graskoj vožnji, krajnje bezbedan, ne lomi nogu pri padu u mestu, prvo motor udara a ne koleno pri sudaru, ali zbog policijskog imidža odbija mlađu populaciju što je normalno. Jeste nominalno skup bez obzira na sve i kao polovan, pogotovu za našu bednu sredinu. Za trećinu BMW cene može da se kupi sasvim solidan izbor i zadovolji gro želja u svakodnevnici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @djunta Ne mogu da verujem sta ti radis covece!??? Imam komšinicu čiji je suprug dugogodišnji motorciklista a i ona se tako deklariše i pokazuje mi da ima Rosijevu kacigu, a nikad je nisam video da je sela na motor i dok su ranijih godina išli na more, komša motorom, ona busom sa kacigom u bagažu. Ovo pod hitno da se ispravi!!! Jadnicu da "poucis" malo (ali da zena ne sazna... ) zar pored tebe zivog da ostane "slepa kod ociju"!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 28, 2013 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @djunta Ne mogu da verujem sta ti radis covece!??? Imam komšinicu čiji je suprug dugogodišnji motorciklista a i ona se tako deklariše i pokazuje mi da ima Rosijevu kacigu, a nikad je nisam video da je sela na motor i dok su ranijih godina išli na more, komša motorom, ona busom sa kacigom u bagažu. Ovo pod hitno da se ispravi!!! Jadnicu da "poucis" malo (ali da zena ne sazna... ) zar pored tebe zivog da ostane "slepa kod ociju"!? Uh, stra me od Rosijeve kacige, ako razumeš, a i poštujem okolinu. Svi mi volimo ribolovačke romane a i uživamo u tome izgleda. Preskačem internet štivo ali sam sad nešto tražio neki semering pa reko ajd da vidim dal paše od 1200. Moj menjač ima tamo neke šajbne za podešavenje, 4 prekomere po 5 stotih, dve decimale, a 1200 jedno 15 prekomera po 3 decimale, znači u 5 hiljaditih se meri. Sad mi je jasno što postoji rezerva prema tom modelu u smislu održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan "begec" , "skohajm" i jos nas par pre neko vece zalili kupoprodaju (a i neka prasetina je utihnula)! dobar motor je presao iz jednih u druge "dobre ruke"... cestitam obojici i zelim puno lepih i bezbednih kilometara na sve boljim i boljim motorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jul 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vlado jel sam ja dobro obavešten da je skohajm već uzeo novog BMW-a ? Sent from ludilo zdravstvenog sistema Srbijeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan nisi kolega , jos uvek su razne opcije otvorene... kao i svaki normalan covek - on voli sve motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne spavam nocima. Samo jedan motor stoji u garazi, a nije moj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan cimeru voziiii - kao da je tvoj...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu... Od danas i ja vozim R1100R, a cekao sam ga toliko. Prvi utisak - fantazija. Motor je cista fantazija, smiruje nemam reci. Kad ga malo poceram okolo iznad 100-300-500-1000km prenecu svoje utiske. Mnogi kazu posle japanca ti treba 1000km da se naviknes na bokser, meni je nekako leg'o odmah. U zdravlje i evo par fotki! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 15, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! U zdravlju da ga voziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano April 15, 2014 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Posle japanca se naa bokser lako naviknuti, bar meni. Volim mu i zvuk i ono kad malo zanese pri davanju gasa, sve mu to daje neki poseban šmek. Ali na žmigavce, e na to ne mogu da se naviknem. Gde si ga kupio, koje godište ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano April 15, 2014 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mali je super deta ( nase dete sa detelinare u NS-u) a cika Dane ce da dotera motorcic da radi kao pravi BMW jer ga je kupio za njegovu zenicu da joj bude udobno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu... Od danas i ja vozim R1100R, a cekao sam ga toliko. Prvi utisak - fantazija. Motor je cista fantazija, smiruje nemam reci. Kad ga malo poceram okolo iznad 100-300-500-1000km prenecu svoje utiske. Mnogi kazu posle japanca ti treba 1000km da se naviknes na bokser, meni je nekako leg'o odmah. U zdravlje i evo par fotki! Prava rec za taj motor: "smiruje" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom,i puno kilometara da pregazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan cestitam i zelim ti puno bezbednih km. voznja tog motora je prava uzivancija gde god da podjes njime. bas steta sto se nije malko duze zadrzao u mojoj garazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima @Dane Deda Zenica odusevljena, kaze ajmo u Atinu a cucemo se ovih dana, prvo sam da ga ulickam koliko mogu, pa se vidimo. @Jasminko Od kolege Nikole iz Begeca (cova par postova iznad). 1997. godiste. Motor, ne kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano April 16, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu... Od danas i ja vozim R1100R, a cekao sam ga toliko. Prvi utisak - fantazija. Motor je cista fantazija, smiruje nemam reci. Kad ga malo poceram okolo iznad 100-300-500-1000km prenecu svoje utiske. Mnogi kazu posle japanca ti treba 1000km da se naviknes na bokser, meni je nekako leg'o odmah. U zdravlje i evo par fotki! Dobra ti shajbna...bila nekada moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano April 16, 2014 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja volem,ali još ne mogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan brkic87 neka ti je sa srecom , i da te sluzi kao sto je i prethodna 2 vlasnika - znam da im je obojici doneo mnogo uzitka u voznji.. savete koje ti da dane-deda trudi se da ispostujes , i njih dvojica su - covek je extra kolegijalan forumas i bmw enciklopedia..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvezim temu... Od danas i ja vozim R1100R, a cekao sam ga toliko. Prvi utisak - fantazija. Motor je cista fantazija, smiruje nemam reci. Kad ga malo poceram okolo iznad 100-300-500-1000km prenecu svoje utiske. Mnogi kazu posle japanca ti treba 1000km da se naviknes na bokser, meni je nekako leg'o odmah. U zdravlje i evo par fotki! Dobra ti shajbna...bila nekada moja Dobra, dobra brkic87 neka ti je sa srecom , i da te sluzi kao sto je i prethodna 2 vlasnika - znam da im je obojici doneo mnogo uzitka u voznji.. savete koje ti da dane-deda trudi se da ispostujes , i njih dvojica su - covek je extra kolegijalan forumas i bmw enciklopedia..! ... a pre svega Detelinarac! Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...