Kt0rvi 0 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je pomoc oko ovog vizira za piaggio x evo 400, treba mi savet gde mogu da nadjem polovan ovakav ili da se napravi novi kod nekog plasticara ako neko zna nekog ko tako nesto radi. Samo pokusavam da izbegnem kupovinu originala kod piaggio dilera, to mi je zadnja opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16593 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 9471 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ivan vizirdzija, probaj kod njega http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/9244-ivan-viziri/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kt0rvi 0 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao vec, kaze covek da ne moze da mi napravi takav vizir zbog nekih zljebova, kao da nema takav kalup. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...