Jump to content

Moto Zajednica

OTKAZAN moto skup Novi Sad MC NS Riders Srbija

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

ZBOG PRAVNO-TEHNICKIH PROBLEMA U KOJIMA SMO SE NASLI PRIMORANI SMO DA OTKAZEMO OVOGODISNJI SKUP.

IZVINJAVAMO SE PRIJATELJIMA I KLUBOVIMA KOJI SU PLANIRALI DA DODJU.

MOTO CLUB NS RIDERS SRBIJA

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: BMW F650GS twin (800)

Šta se to dešava sa Novim Sadom :neznam:.Pre je bio među najboljim skupovima u Srbiji.Sećam se i to mi je najbolje mesto-Petrovaradinska tvrđava.Odlično mesto za skup,svirku a potom i defile po gradu gde je kolona bila u nedogled,bilo nekad :(.

• Podržavam 3

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: Suzuki SV

Mislim da sada imate dovoljno vremena da napravite nesto dobro i nezaboravno do sledece godine...poput onog na djavi..:(

• U prolazu, 0 postova

Šta se to dešava sa Novim Sadom :neznam:.Pre je bio među najboljim skupovima u Srbiji.Sećam se i to mi je najbolje mesto-Petrovaradinska tvrđava.Odlično mesto za skup,svirku a potom i defile po gradu gde je kolona bila u nedogled,bilo nekad :(.

desava se to da svima bude jasnije-novi sad u toku godine ima izmedju 260 i 300 javnih manifestacija u odnosu na druga mesta koji uglavnom imaju jednu ili dve tipa slave,vasara ili eto moto skupa ,evo jos podataka u gradu je zadnjh 8-10 godina osnovano mislim 13 udruzenja(moto) i doslo je do nekogn glupog rivaliteta i guiranja klipova u tockove sto je meni licno zao jos su tu donete razne filozofije iz inostranstva pa je svako nasao sebi za pravo da soli pamet onima drugima(klubovima)kako bi trebalo da se radi i da ne nabrajam jos,politika,lova korupcija....itd itd moglo bi se pisati u nedogled,uglavnom sve se menja pa i ovaj nacin zivota,ZIVELI

• Podržavam 2

• The Doctor, 1108 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1

desava se to da svima bude jasnije-novi sad u toku godine ima izmedju 260 i 300 javnih manifestacija u odnosu na druga mesta koji uglavnom imaju jednu ili dve tipa slave,vasara ili eto moto skupa ,evo jos podataka u gradu je zadnjh 8-10 godina osnovano mislim 13 udruzenja(moto) i doslo je do nekogn glupog rivaliteta i guiranja klipova u tockove sto je meni licno zao jos su tu donete razne filozofije iz inostranstva pa je svako nasao sebi za pravo da soli pamet onima drugima(klubovima)kako bi trebalo da se radi i da ne nabrajam jos,politika,lova korupcija....itd itd moglo bi se pisati u nedogled,uglavnom sve se menja pa i ovaj nacin zivota,ZIVELI

Kao što su: Beograd, Pančevo , Niš, Smederevo, .... samo vašari i panadjuri. <_<

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM

i naravno zato sto su pokrali svoj klub pa se podelili na crne i bele

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja