rex 432 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan iz nekog razloga kad pritisnem start dugme motor neće da upali.čuje se klik na releju starta ali ne vergla.kako ispitati dal je zveknuo anlaser.inače na guranje pali brzo i sve dok ne ugasim motor sve radi normalno.svaki savet dobrodošao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 17, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cetkice anlasera, mora da se otvori, pregledaju lezajevi, podmaze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 17, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan premosti relej,mozda je on crko...imas tamo na dva srafica za 6mm kljuc,njih premostis,ako varnici i nevergla traziti dalje kvar,ako zavergla tu je problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan to sa premoscivanjem nije bas pametno ja izgoreo cdi tako.... makar sumnjam.. i meni je tako bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima.kanda je anlaser.sutra rasturim pa ćemo videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 529 Napisano Jun 17, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 338 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ispadnem glup, ali ne bi bilo lose da krenes od akumulatora? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 18, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ispadnem glup, ali ne bi bilo lose da krenes od akumulatora? Slazem se da bi ovo trebala da bude polazna tacka, prvo sto bi trebalo proveriti. Desavalo mi se na raznim masinama da se pri pokusaju startovanja samo cuje jedno "cvak" i nista vise se ne desi. Obicno je dopuna ili zamena akomulatora resavala problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Bokilic, no mzes to i bezazlenije. Otkaci crvenu + zicu sa alnasera i stavi probnu lampu, Pritisni start i ako lampa sija u redu je relej, mada moze i da zavara(retko) . Izbegavaj gurku, strada korpa kvacila. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan relej ok. anlaser kad ga čuknem malo zavergla.pošto imam uputstvo ojado se zabavim da dodjem do njega.oslobodim anlaser i onda problem.kad izvučem jedan kraj nemogu da ga izvadim jer zapne drugi.smestili ga u pm. po uputstvu pošto sam raskupusao kutiju filtera.karburatore ostao mi da smeta španer .na šta treba da pazim kod skidanja istog a da posle to sve funkcioniše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 19, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u mojoj temi: Suzuki GS 450L, zamena dihtunga glave motora Ako je isti spaner onda u potpunosti mozes da iskoristis moje iskustvo i za skidanje i za namestanje. Izvini, mrzi me da pisem sad ponovo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jun 19, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan iz nekog razloga kad pritisnem start dugme motor neće da upali.čuje se klik na releju starta ali ne vergla.kako ispitati dal je zveknuo anlaser.inače na guranje pali brzo i sve dok ne ugasim motor sve radi normalno.svaki savet dobrodošao Po tvom opisu, nesumnjivo ti akumulator pravi problem. Napuni akumulator, pusti da odlezi 4h, proveri napon, ako padne ispod 12.5V ... znaci da mu nema pomoci i moraces da kupis drugi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u mojoj temi: Suzuki GS 450L, zamena dihtunga glave motora Ako je isti spaner onda u potpunosti mozes da iskoristis moje iskustvo i za skidanje i za namestanje. Izvini, mrzi me da pisem sad ponovo. [/quote pregledao temu savršeno opisano.sutra krećem u rasturanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni na kolima istu stvar napravi oksid na klemi, ulubio sam alnaser kljucem za tockove samo da nalegnu cetkice da ga upalim i odem kuci, strucnjak. Posle pogledam kleme stegnute ne mrdaju, olabavim malo prodrmam levo desno i zategnem i sve sljaka ko novo. Zeznulo me to sto nije gasio lampice kada zaverglam, ranije sam tako znao da je klema ali na ovim kolima izgleda ima relej pre pobude alnasera pa nece on da zalepi kada nije dobar kontakt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni na kolima istu stvar napravi oksid na klemi, ulubio sam alnaser kljucem za tockove samo da nalegnu cetkice da ga upalim i odem kuci, strucnjak. Posle pogledam kleme stegnute ne mrdaju, olabavim malo prodrmam levo desno i zategnem i sve sljaka ko novo. Zeznulo me to sto nije gasio lampice kada zaverglam, ranije sam tako znao da je klema ali na ovim kolima izgleda ima relej pre pobude alnasera pa nece on da zalepi kada nije dobar kontakt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan pregledao temu savršeno opisano.sutra krećem u rasturanje Sta je na kraju bilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan malo me ujebao posao i ova hladovina ako bog da danas ću skinuti španer i anlaser. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan napokon raskupusao. na anlaseru se razjebao neki magnet,ošle ćetkice i još par sitnica.zbunilo me što kad sam ga probao na akumulator on vrti.uz savet Boklica i njegovu velku pomoć sve završeno. oduševilo me što ga je bilo lakše vratiti nego skinuti.usput otkrio da je na španeru predhodni ostavio skroz odvrnut šrav za štelovanje pa ga dotego po uputstvu i sad za sad lepo radi.usvakom slućaju sinoć već vozao a i danas bođe zdravlja .nedostajala vođnja ovih par dana.zahvalnost svima za savete.pomoglo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Браво на добро обављеном послу! Надам се да је моја тема била корисна? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan Браво на добро обављеном послу! Надам се да је моја тема била корисна? tema je ekstra urađena.za rasliku od usera koji imam kod tebe se sve taćno i detaljno vidi. pomoglo oko španera lanca,ne bi ni znao da je3 skroz opušten da nisam čitao temu.pošto su agregati slični još ću se koristiti tvojim radom.a kad te put nanese u požarevac blizu sam pa svrati.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ...a kad te put nanese u požarevac blizu sam pa svrati.pozdrav Хвала на позиву. Договорићемо се за пиће. 28. палим за Србију па би могли да се нађемо у Пожаревцу или околини. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 23, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan napokon raskupusao. na anlaseru se razjebao neki magnet,ošle ćetkice i još par sitnica.zbunilo me što kad sam ga probao na akumulator on vrti.uz savet Boklica i njegovu velku pomoć sve završeno. oduševilo me što ga je bilo lakše vratiti nego skinuti.usput otkrio da je na španeru predhodni ostavio skroz odvrnut šrav za štelovanje pa ga dotego po uputstvu i sad za sad lepo radi.usvakom slućaju sinoć već vozao a i danas bođe zdravlja .nedostajala vođnja ovih par dana.zahvalnost svima za savete.pomoglo ja ti rekoh sta je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 23, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ...a kad te put nanese u požarevac blizu sam pa svrati.pozdrav Хвала на позиву. Договорићемо се за пиће. 28. палим за Србију па би могли да се нађемо у Пожаревцу или околини. jel to znaci da srcemo veliku kaficu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ...a kad te put nanese u požarevac blizu sam pa svrati.pozdrav Хвала на позиву. Договорићемо се за пиће. 28. палим за Србију па би могли да се нађемо у Пожаревцу или околини. jel to znaci da srcemo veliku kaficu Ако си рад да дођеш биће ми драго... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...