onyxia 137 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan MOrao sam ovo da postavim, jos uvek sam pod utiscima. Naime, danas u ulici Valjevskog odreda u Borci, pao je strujni kabl ili cela bandera preko 2 autobusa, naravno stvorio se zastoj. E sad, stvar je u sledecm, idem motorom normalno svojom trakom, i ekipa koja ceka u koloni da obidju autobus, ladno krecu u obilazenje iako ja jos uvek mimoilazim autobuse. genijalci idu direktno na mene, ma bas ih briga sto sam ispred njih, na kraju samo sto nisam sleteo u kanal. Uh kao im sam se majke retardirane, jos vidim lika koji se rogusi, i kao pita pogledom u cemu je problem. Tolko sam bio iznerviran, da je sreca sto sam zurio te nisam imao vremena da udjem u dalju raspravu. LJudi sta da kazem cuvajte se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jun 17, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan standardna fora sa kavezarima, idu po principu: ja sam veci a on je manji i sklonice se...ako ne nayebo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan nista novo meni se to stalno desava bas to, on je manji neka se on pomeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga ne udavi tim strujim kablom ? U Borci se to bar zove prirodna selekcija i takve nindze treba da se istrebe (ili presele u neki drugi kraj) Ajd' da ti se desilo u gradu pa ono... al u kraju, a zurio si umesto da doprineses poboljsanju svesti u mestu u kojem zivis? Razocarenje komsija... Salu na stranu, puna je Borca nekih namrachenih likova, ne znam iz koje kutije su poispadali vise nisu ni zanimljivi, samo ih bacis na ignore i teras dalje (suprotno od toga je - bacis ih na remember pa ih vandalizujes kasnije kad ti se cefne ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, borca je stvarno divlji zapad... Sad su mi po ulici postavili lezece policajce, doooobro podgojene, da se bagra ne bi trkala! <_< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Za te lezece... mislim da nisu postavljeni po propisima. Osim sto su glupo postavljeni tako da nemaju svrhu osim da nerviraju (stavili po 2 lezeca u razmaku od 5m na ulici koja je dugacka kilometar ), takodje znakovi nisu reflektujuci:) Pre neko vece umalo nisam olizao asfalt kada sam iz RVI usao u onu malu kombinatovu ulicu i docekao iznenadjenje - na samom pocetku ulice - lezeci velicine mrtvog krmka. A isao 2 na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan A to je posebna prica! Pa i ona dva na raskrsnici, kod Pufte... Definitivno se lakse ulazi u ulicu, ali, da li su morali da budu onoliki? Jos se slabo vide nocu. - Da se polomis ko zvecka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan A o tim lezecim mi ne pricajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 18, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Gobline, jel tvoja masina ono crveno kao coper? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kao, nego JESTE coper! Ne znam gde si to video, ali nije to moja masina. - Nije ni crven a nije ni skuter u obliku copera. Ja sam kod Eho-a i nije mi motor parkiran ispred zgrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ok, ma vidjem taj skuter coper, lik je iz mog kraja, Sebes, a ponazivu pomislih da je mozda to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ok, ma vidjem taj skuter coper, lik je iz mog kraja, Sebes, a ponazivu pomislih da je mozda to komsija, gde si na sebesu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan 213.nova, ranije sam vozio zuto-plavi skuter, izlepljen napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 308. nova, crveni (na radost) TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidjam te kad izlazis na sebesu, radim preko puta u YUGLOBU. Malo izvinjenje ostalima, ovo vise spada u PM, al ajd sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Skupili se Borčani pa divane! Ajd uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za komsije !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan A da iscimamo moderatore da preimenuju temu u Borca calling, te da se upisemo, pa da dogovorimo i neko vidjanje? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Uff,izvinte,zalutao,nisam iz Borce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan A da iscimamo moderatore da preimenuju temu u Borca calling, te da se upisemo, pa da dogovorimo i neko vidjanje? Vidis, nije losa ideja. Ni Square nije daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 23, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A da iscimamo moderatore da preimenuju temu u Borca calling, te da se upisemo, pa da dogovorimo i neko vidjanje? Udovoljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to! Kad smo vec poceli da lokalisemo, daj bar da ne bude off topic! Ajmo sad, jeste li u fazonu da se vidimo negde? Moze Skver, moze Crna Reka, moze na kanalu na klupi... Dajte predloge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 23, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni Skver nije daleko, ustvari uopšte mi nije daleko čak je i blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, nikom nije daleko, a kao fora, bajkerski kafe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan E,ovo je tema za primer! Od davljenja kablovima i narogusenih sabana ispade skup drugarstva. Bez za@ebancije svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...