Pablo 1844 Napisano Mart 24, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, da cujem predloge gde bismo mogli da idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 24, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja hotju da idem...bilo gde!!!! Al mora neko da me vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :oops: i ja bik tak slatko al... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan Dakle' date=' da cujem predloge gde bismo mogli da idemo [/quote']evo mozda malo glupe ideje , al mozda bi i bilo pametno a i usput malo zezanja avala cisto da se proveri ono mestasce za prvi "skup"????? a i mala voznjica ete vam predlog, a ako odete ja cem da vam zavidim i da cmizdrim; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 24, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, nazalost i subotu i nedelju imam preko dana "nepomerljive" obaveze :? , ali se nadam da cu u vecernjim casovima da se vozim, pa cemo se cuti da vas "navatam" po blokovima ako budete tu negde... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno i mene sutra racunajte... Avala nije hrdjava, ali moze i Fruska gora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nek mi neko pusti sms na mob gde ste, ako vas ne mrzi, necu moci na net danas posle 16h i ceo weekend. Pridruzicemo se ja, yoman i ivan najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1844 Napisano Mart 24, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nek mi neko pusti sms na mob gde ste' date=' ako vas ne mrzi, necu moci na net danas posle 16h i ceo weekend. Pridruzicemo se ja, yoman i ivan najverovatnije.[/quote'] Dogovoreno. Ako budemo negde svi zajedno isli, zovem te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice, ja cu mozda na usce danas popodne, bas je lep dan a meni prija reka... ..mozda da pogledam opet Krletovog tog GSXr-a 1100...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati i gdje je start, voljan sam se pridruzziti ako me primate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati i gdje je start' date=' voljan sam se pridruzziti ako me primate.[/quote'] Praviæemo se da ovo nisi napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1844 Napisano Mart 25, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan U koliko sati i gdje je start' date=' voljan sam se pridruzziti ako me primate.[/quote'] Praviæemo se da ovo nisi napisao Dexter misli na onaj deo 'ako me primate', jel tako Dexteru? Jos nema nikakvih planova, skupicemo se oko 12h u blokovima, pa cemo onda videti. Ako neko bude raspolozen za voznju, nek nas okrene na mob (ako ima broj nekog od nas) ili nek okrene onaj BJB broj, imate ga na glavnoj strani sajta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas nisam radio pa smo ja, Paun i jos jedan drugar isli smo do iskljucenja za Dobanovce da pogledamo neki motor ali smo se zadrzali svega par minuta zbog njihvog cutanja. Da nam dan ne bi propao svratili smo do Novog Beograda i posetili radnju Guevaru. Sredjivali su nesto ali su imali bas malo izlozene robe. Rekli su nam da dodjemo polovinom aprila jer im tada stize nova roba a ovo je valjda proslogodisnja. Hteo sam da svratim do bloka 45 ali vec smo usli na kruzni tok kod Arene i krenuli ka auto-putu pa reko nema veze, neki drugi put. Svratili smo i do Avale, napravili nekih 100-ak slika (tacnije 91) i bas smo se super proveli. U povratku smo svratili i na "Tresnju" ali je tamo bas mirno, imalo je svega nekoliko pecarosa, nije sredjeno, nekako je cela okolina zapustena i mrtva... Mislim da je za ovo sad oklupljanje najbolje mesto Avala. Lepo je sredjena, ima lepih i velikih mesta gde svi mozemo da stanemo, ima i ljudi... Gde se vi bili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan I ssta bi na kraju od danassnje vozznje?!?! Ili je to bila neka druga subota u pitanju? :? Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1844 Napisano Mart 25, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Isli smo u voznju. Malo smo se na pocetku razvlacili ko crevca, al kad smo krenuli bilo je super. Opet smo otisli na klopu u nekoj kafani na Ibarskoj magistrali. U odlasku je bilo 10 motora, a u dolasku 12 posto su nam se pridruzili Yoman i Ivan&co Sacu da sredim slike, pa cu ih uskoro i okaciti. Bilo je do dzadza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozze za nas novajlije, za sledeccu vozznju, neko konkretnije mjesto za polazak, da nebude odrednica "blokovi", possto neznam podrazumevanu lokaciju, vec da bude nesto konkretnije kao npr adresa ili GPS kordinate Danas sam sat vremena cekao ispred "SOLA" a odgovor na sms joss cekam. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tvoj Kawa mali zeleni, video sam te i mahao ti sa sivog XX-a ali si samo produžio... Bilo je par motora u tom momentu u blizini, trebao si samo da pridješ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 25, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Isli smo u voznju. Malo smo se na pocetku razvlacili ko crevca' date=' al kad smo krenuli bilo je super. Opet smo otisli na klopu u nekoj kafani na Ibarskoj magistrali. U odlasku je bilo 10 motora, a u dolasku 12 posto su nam se pridruzili Yoman i Ivan&co Sacu da sredim slike, pa cu ih uskoro i okaciti. Bilo je do dzadza [/quote'] Potvrdjujem! Super eqipe, dobra voznjica, lepo popodne...i prijem! Hvala momci....hmm,i devojke naravno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav: Sta vrjedi kad ja ne vidjeh tebe-vas. Gdje? od svih motora od 12-13h prosao je samo jedan crno-zuti "naked" ka gradu kroz j.g.str. i sreo sam na parkingu u 62-63-em jedan ktm kome se radio acculator, i nessto jos pored njega, crveno, al se ne sjeccam ssta.... Vise srecce drugi put, mozzda vecc sutra :wink: Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Mart 26, 2006 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kasno zavrsio sa poslom,poslao sam SMS na BJB mob ali nista od odgovora tako da sam otisao u voznju solo,malo mi je krivo sto mi niko nije odgovorio pa makar i da je gotovo sa voznjom.ali o.k. bice druge prilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1844 Napisano Mart 26, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, izvinite zbog tih neodgovorenih SMS-ova. Taj BJB mob drzim u jakni, a sam aparat je praistorijski i nema vibraciju, tako da nisam osetio kad su poruke stigle. Cak ne prepoznajem ni melodiju, kad nas je Peca zvao pola minuta sam ostale pitao sto se ne jave na mob (a zvonio je meni u jakni) Evo i mog moba od sad, za svaki slucaj - 064-127-54-34. Izvinjavam se jos jednom svima! Dkk, ti si bio na pravom mestu, al nesto ranije, jer smo tada bili kod Igorove garaze u bloku 61, Nesha je menjao ulje na Sukijevom BMW-u, a Ivica je menjao gumu... Dosli smo oko 13h u Solo, cini mi se. Steta sto nisam video SMS na vreme. Al nije strasno, ima dana za mejdana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Mart 26, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan SSta da se radi, na forumu je pisalo "skupljamo se oko 12" te ja sstr :shock: berski u 15 do 12 se nacrtah na doticcnoj lokaciji i strpljivo cekah do pola jedan. Onda se provezoh krug po 62-63-45-44-45, te opet strpljivo cekah na odredisstu do nekih 13:15 nakon druge poruke neodgovorene i sunca koje neumoljivo krenu dolje :? ka horizontu ja ne mogah visse cekati te se dadoh u :biker: Staa da se radi, bilo je jacce od mene, visse nisam mogao ccekati.... :wink: Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Mart 26, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari naletite jedan vikend do misheluka u Novom Sadu danas je bila ludnica kao na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 26, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, najzad sam video gde je taj Solo ali uzalud, naravno. Oko 22.30 nista tamo nije radilo sem nekih mini pizza. Dodise, preko puta bloka, isped grilla Zvrk (dva, cini mi se), bejahu parkirana cetiri motora, dva za jurnjavu i dva za teren mislim, jedan od terenaca bese Africa u standardnoj kombinaciji boja, ostale nisam stigao da "pohvatam" u prolazu. Neko od Novobeogradjana iz blokova sa foruma ili..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 26, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cevap racer-i kad ce te slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...