Damir. 137 Napisano Jun 16, 2013 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan honda cb450s pc17 1989god na mom imenu se vodi istekla registracija pre par dana, uradjene nove hilzne na oba cilindra i nove karike ubacene, glava je sredjena tj samo uslajfani ventili i zamenjene gumice, svecice su nove, radilica je ok i lezajevi, menjac sve ispravno. Problem je pokretni mehanizam ili frajlauf koji je remontovan dva puta ali lose odradjeno pa puca zamajac, to je potrebno drugo da bi motor bio u voznom stanju. Guma zadnja je takodje skoro ko nova presla nekih 8000km, lanac i lancanici did isto toliko. Vizir puig, silikonske rucke, prednje plocice nove.Motor sam krenuo da sredjujem za sebe, zato je sve to ulozeno u njega ali zbog frajlaufa sam izgubio volju i stoji vec duze vreme. Kako sam odradio hilzne i nove karike nisam uspeo ni da upalim na anlaser jer je kompresija jaka pa je odma frajlauf i zvekno, nema tu remonta osim drugog novog ili polovnog a da je dobar.a, da, zamenjeni i semerinzi i ulje u vilama..lezaj guvernale.. agregat je rastavljen, znaci potreban samo drugi frajlauf i da se spakuje. cena je 650e. telefon : 062 490 803 Damir 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...