igorzmaj 3 Napisano Jun 15, 2013 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: bosna i hercegovina-republika srpska Motocikl: HONDA VFR 750 F RC-24 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz svima Ja sam Igor Zmaj Ignjić Ja sam iz bih-rs, Imam 33 godine,moja karijera nazovi bajkera je pocela davne 1993 godine kada sam prvi put samostalno provozo motor. otada do dan danas motori su moj sastavni dio zivota,i sveg se odricem u zivotu ali toga ne. Vozio i imao sam u zivotu sve i svasta da ne nabrajam,trenutno imam Hondu vfr 750 f,rc-24,koju sam kupio u odpadnom stanju,i sada je radim sam po sebi kako mi se svidja,a vjerujte da sam jako detaljan tip tako da ce ona jos neko duze vrijeme bit u garazi,ali ce bit onako kako sam naumio. Volim sve motore,znaci za mene nema da nevalja,ali su mi miljenici v-4 masine,pogotovo ove vfr nema im smrti. Volim,vozim,popravljam. Pomalo se bavim mehanikom,inace sam samouk ali mi ide od ruke,tako da imam i neki odredjeni broj musterija kojima ja popravljam motore,naj vise volim kada mi u ruke dopane toliko razbijen da su ga svi majstori odpisali,a ja ga onda popravim i isteram na put da se svi nadju u čudu. Ja sam presjednik malog moto bratstva ZMAJ,koje je po mojem nadimku i dobilo ime,jednostavno se nasla lijepa i slozna ekipa tako da su predlozili da osnujemo bratstvo i da ga nazovu po meni,doskora sam bio clan jednog MC kluba ali sam napustio. Toliko od mene mozda i malo vise ali nmv. Promenio Jun 15, 2013 član igorzmaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Jun 15, 2013 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 16, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo! Dobro došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8650 Napisano Jun 16, 2013 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast lepo si se predstavio. I da dobrodošao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Jun 16, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan :moto3:Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...