Satelis 15966 Napisano Avgust 22, 2020 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi osporavaju DCT...mislim da lupetaju... Ovaj motor je sigurno prvi na redu ako prodam mog ljubimca i domognem se ostatka novca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Januar 24, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 700,X,S,750 X,. Pojacan crash bars Seba,na lageru. Mogucnost slanja kurirskim sluzbama. Cena 15000 din.063 838 0981 Seba. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 11, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imao sam pad pre nekih desetak dana sa mojom Hondom NC700X i u klizanju sam pokidao prednji i zadnji levi žmigavac i iskrivio polugu menjača. Da li možda neko sa foruma zna gde bih mogao nabaviti ove delove, osim naravno u ovlašćenim salonima? Unapred zahvalan na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 11, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo.Bolje ti je da prebacis ovaj post u rubriku ,kupujem.Pozdrav Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 11, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Lada68 je napisao: Pozdrav svima! Imao sam pad pre nekih desetak dana sa mojom Hondom NC700X i u klizanju sam pokidao prednji i zadnji levi žmigavac i iskrivio polugu menjača. Da li možda neko sa foruma zna gde bih mogao nabaviti ove delove, osim naravno u ovlašćenim salonima? Unapred zahvalan na odgovorima Kod nas sem ovlascenih ili ti Delta tesko da ces naci potrebno, druga opcija je Aliexpres ili Ebay. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 11, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas sem ovlascenih ili ti Delta tesko da ces naci potrebno, druga opcija je Aliexpres ili Ebay.Na žalost uverio sam se u to... u svakom slučaju hvala!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 11, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo.Bolje ti je da prebacis ovaj post u rubriku ,kupujem.Pozdrav Seba.Računao sam da je neko ko prati ovu temu imao slična iskustva pa da bi me mogao uputiti na neku adresu. Nije mi bio cilj da na ovom mestu pokrećem priču o samoj trgovini, tako da se izvinjavam ukoliko sam povredio neko od pravila ove teme. Hvala na savetu u svakom slučaju! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 11, 2021 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo fabricke migavce i zamenio ih za led al ne bi da ih pordajem jer otkud znam dal cu nekad morati da ih vratim zbog teh. pregleda i ostalih pizdarija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 12, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema potrebe da se izvinjavas ,samo sam hteo da pomognem ,da se bolje vidi tvoja potraznja. Veliki pozdrav Seba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema potrebe da se izvinjavas ,samo sam hteo da pomognem ,da se bolje vidi tvoja potraznja. Veliki pozdrav Seba.Mi ćemo se svakako čuti ove godine vezano za tvoje proizvode, samo da dodje na red... ovaj neplanirani atak na budžet će malo odložiti dodatnu zaštitu motora. Pozdrav!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Maj 12, 2021 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka1233 8 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, sta mislite o ovom primerku, znam da nije X, ali su veoma slicni. https://www.polovniautomobili.com/motori/22004694/honda-nc-700-s-35kw-a2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 29, 2023 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imaš o njemu (ne tako lepo) misljenje napisano u drugoj temi gde su Prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11256 Napisano Decembar 30, 2023 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao nista o njoj.Mada i meni isti motor uleteo u pracenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Decembar 30, 2023 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte clana Boleta, ex Sashac il kako već beše nik...ne mogu pamtim sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...