msoky 21 Napisano Mart 6, 2018 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Virago XV 535 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis dakle izdrzljivo i ugodno za putovanja magare. hvala na odgooru. nesto pocesto nalijetah na komentar gradski bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Mart 6, 2018 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pusti price, pricaju ljudi svasta. Ajd sto pricaju....nego kad krenu da tripuju, e to mi je najjace. Znas to mora da je takva felna, taj polozaj, da ima ovo i ono, 100ks min pod guzicom, vizir......pi*ke materine i na kraju mu motor skuplja prasinu, bajkerbaja vise stoji no sto se vozi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, pre par dana sam postao vlasnik nc700xa 2012. Čačkao sam dugmiće na satu, j jednom trenutku mi se uključila crvena lampica (HISIS) Znam da je to Hondin sistem bezbednosti. Treperilo je dok nisam ugasio kontakt. Samo me interesuje šta je to treperenje značilo. I da li možda postoji nešto poput bord kompjutera? Inače za početak motor je za preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko nc 700x 6 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drzi lijevu tipku(gornju i donju)nekoliko sekundi(prije toga upali kontakt)prestat ce ti svijetliti.Nije ti potreban HISIS.Inace posjedujem istu Hondu vec 5 godina.Nebi je mjenjao za nijedan motor,jedino sto fali malo snage na pravcima ali to ti nije potrebno ako ti je do uzivanja a ne do jurnjave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije da nije potrebno mislim na hiss, znači kad treperi uključen je bezbednosni sistem, ili ne ? Prvih stotinu kilometara , veoma upravljiv, lep položaj sedenja, imam skorpion izduv zvuk je prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko nc 700x 6 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da.Ako ti ga netko zeli ukrasti,dzaba 10 sigurnosnih sistema,bar tako ja razmisljam.Po meni najboji motor koji sam dosad vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam pozitivne komentare o agregatu. Čak negde da je u Nemačkoj rađen dvogodišnji test na 50k i da se dobro pokazao. I neki Španci su takođe radili na 50k i opet pozitivno. Koliko su vaši prešli i kakva su mišljenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko nc 700x 6 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa svojom presao 25000,bio na servisu,promjenio prednje kocione pločice jos mjenjam samo ulje,svjecice su kao nove,mjenjam ulje svakih 6000(po tvornici je na 12000)zbog gradske voznje.Međugradska potrosnja je 3L dok po gradu popije 4L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zoransm je napisao: Čitao sam pozitivne komentare o agregatu. Čak negde da je u Nemačkoj rađen dvogodišnji test na 50k i da se dobro pokazao. I neki Španci su takođe radili na 50k i opet pozitivno. Koliko su vaši prešli i kakva su mišljenja? pazi ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im čast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, zoransm said: Pa nije da nije potrebno mislim na hiss, znači kad treperi uključen je bezbednosni sistem, ili ne ? Prvih stotinu kilometara , veoma upravljiv, lep položaj sedenja, imam skorpion izduv zvuk je prelep! Možda počne da svetli kada se duže drži na kontaktu pa mora da se isključi i ponovo da kontakt da bi se upalio. Nakon gašenja treperi 24h, što znači da je aktivan, i onda prestaje da treperi ali je i dalje aktivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko nc 700x 6 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kreirana je grupa na Face Honda Nc 700/750 Balkan.Sluzit ce za savjete,razmjenu iskustava i ostaloga za ovaj model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao danas prvu turu, S.Mitrovica- preko Fruške gore...- uz Dunav- Novi Sad i nazad. Oko 170km. Bome zadnjica utrnula. Motor se ponaša odlično, sa povišenim vizirom nisam osećao nelagodnost zbog vetra, potrošnja odlična. U Novom Sadu sam stavio i drugara, ima nešto preko 80kg, malo mi se nije svidelo kako je legao, i ja imam sto i koju više kg. Nisam iskusan vozač, možda zbog toga, ali smo se klizali po sedištu... Zlatko ako može link, pokušavam da nađem fb stranicu, izbacuje mi raznorazne, ali ove nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko nc 700x 6 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upiši HONDA NC 700/750 BALKAN(velikim slovima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko nc 700x 6 Napisano Jun 4, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjedalo se moze srediti da ne klize,istina malo je tvrd ali ima nacina da se promjeni da bude ugodnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moraće se rešiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejandz 0 Napisano Avgust 26, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ne znam da li je kasno pošto odavno niko nije pisao na ovu temu ali ako nije problem da neko da svoje mišljenje o motoru iz ovog linka Honda NC750X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC750X, 2018. godište, Touring, vozilo prešlo 5000 km, Beograd. Cena 6.600 € - Motori -... Nov NC 750X u Delti je 7 500 eura, i imaju i popust tako da bi bio oko 7 000 eura. Da li bi cena polovnog mogla da ide još dole i za koliko uzimajući u obzir cenu novog? Unapred hvala Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Avgust 26, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je napisano u oglasu, dodatne opreme 1000 €, i to vredi toliko, sa istom je cena novog 8000, kad bi spustio za 300-400 € ja se nebih ni trenutka razmišljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Avgust 26, 2019 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan "Vozen u glavnom na otvorenom, prosecna potrosnja 4L....." u prevodu receno tera za sve pare, pun gas. Prodavac se malo precenio sto se potreba tice te veruje da ga zato prodaje, igleda da mu je slabasan. Ako ides da ga gledas, sa leve strane iza hladnjaka imas crevo, odusak uljnih para, providno je....baci pogled dal ima ulja (verujem da ce ga biti). Jedan od pokazatelja kako je vozen bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejandz 0 Napisano Avgust 26, 2019 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, na brzom odgovoru. A crevo iza hladnjaka na kome cure uljna isparenja, da li je dobro da ima ilja ili ne?! Promenio Avgust 26, 2019 član dejandz Greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Maj 22, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 583 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam i čitam ali bi voleo da mi neko kaže kolika je ta razlika na putu i putnoj standardnoj brzini (90-110 kmh) u agregatima 700 vs 750!? Koliko sam sve isčitao oba su odlična i 750 unapređen, malko jači i da ne ponavljam ali koliko se u vožnji oseti tih 50ccm, 6KS i ne znam koliko Nm? (predpostavljam da se to primeti u preticanju i medjuubrzanjima npr od 80 - 120) Preporučujete li definitivno da se pojuri 750ccm agregat? P.S. Vozio sam 700 na testu na Navaku ali me razlika baš interesuje ako je neko imao prilike da uporedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 22, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idi na ovu temu, ona je svakodnevno posećena. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111284-nc750x-2016/page/156/&tab=comments#comment-2359782 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Maj 23, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 583 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hocu samo da iscitam sve tamo da ne dobijem po nosu! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Chika Jimi Nisam probao 750, ali to kubika što su dodali, koji konjić više, nisam siguran koliko se oseti zato što su mu koliko sam upućen prednji zupčanik povećali za jedan zub(tako nešto). Zapravo dobijaš na krajnjoj brzini. Automatik je startniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Jel bese i NC700 ima DCT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...