Alekre 13486 Napisano Jun 14, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hein Gericke Celtic, veličina XXL, otp. za oko ~190cm Potpuno nova, nikada obučena, protektori na ramenima i laktovima, 100% vodonepropusni džep, materijal ''Cordura'', zatezači na rukavima i struku. Cena, 65 eur. Hein Gericke Mojave touring komplet, veličina XXL, za krupnije ljude. Jakna ima sve protektore, pantalone ne, mogu naknadno da se ubace. Kao i prethodna jakna, ima zatezače na rukavima i u struku. Cena za pantalone i jaknu je 70. Kupac ne plaća poštarinu, snosim troškove transporta 064 139 42 51 ili PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 22, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Aleksandra kao i za HEIN GERICKE komplet, odlično očuvan, na moju veliku žalost meni su mali i jakna i pantalone Veliki pozdrav i poruka da ko kupi neće se pokajati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Jul 13, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pope Stvari su aktuelne. Podrazumeva se ali: Sve jakne su pre stavljanja u oglase oprane i čiste. Najviše mrzim kada kupim nešto a pošalju mi neuredno :S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Jul 17, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Avgust 1, 2013 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Touring komplet prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...