highflyer 0 Napisano April 23, 2008 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, Puno planova za praznike, balansiranje da se sve uklopi, još nije sve 100% sigurno, ali eto - da najavim i svoje (veliko) interesovanje za ovu avanturu. Motor, šator, vreća, podloga - sve je spremno, nadam se da me primate! Ostaje samo da vidimo kada i gde se nalazi ekipa koja kreće iz Beograda... Ekipa kreće iz Beograda, zar ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 23, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ce da vidimo da li su beogradska ekipa mudici ili bezmudici ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 24, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da kažem da ne mogu da dođem, upala mi je neka tezga 2.5. Jbg, mora da se radi da bi se zaradilo za noviji TA... Ja kad nešto nameračim ja to i ostvarim... Biće još vožnji, žao mi je za ovaj put. Znam da ćete se lepo provesti ali ipak još jednom da Vam poželim... Srećno i da Vas vreme posluži! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Aco ,ako ides na rutu 4 planine moras naci neke bolje,mislim krampon gume jer znas kako ste zadnji put prosli na Fruskoj Gori ,mislim ti si se izvuko ali nemoj vise da ides sa putnim gumama :D da ne bude "malo levo pa desno" malo gore pa dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 25, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo bezmudici idu u blato sa krampon gumama ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan jeje.. ko prezivi pricace... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Juce je ekipa od nas cetvoro vozila polovinu rute , na Gocu smo obavili razgovor sa upravnikom kompleksa gospodinom Levajcem , u razgovoru naisli smo na ocekivano razumevanje pa cak i vise od toga u smislu da ako treba skuvace neki pasulj ili corbu,pa sto u satore dacu vam sobe decijeg odmaralista a za satore gde god vam se svidi da ne pricam o koriscenju mangala i posudja iz hotela. Spremna su i kola za pratnju ,datum se blizi pa molim sve zainteresovane da kratko i jasno najave svoj dolazak 2 maja . Upisati: Ime, Mesto iz koga se dolazi,Vrsta motora i na kraju Autonomija ( koliko kilometara moze preci vas motor sa punim rezervoarom ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Al` ste naboli datum, svaka vam cast :-\ :-[ . Sta da radim, ne moze se biti u isto vreme na dva mesta. Ako iskrsne nesto nepredvidjeno, pa odlozim put za par dana, eto mene na Kopaoniku, u svakom slucaju, bice mi lepo bilo gde da krenem ;D . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 26, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem svoj siguran dolazak ! Aca, Paracin, enduro, 300 km. Ovo sa decijim odmaralistem mi zvuci odlicno, taman da ne mora da se smrzavamo u satorima, ali svakako sam i za satorsku varijantu, danas sam kupio sator bas zbog ove prilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem svoj siguran dolazak ! Aca, Paracin, enduro, 300 km. Ovo sa decijim odmaralistem mi zvuci odlicno, taman da ne mora da se smrzavamo u satorima, ali svakako sam i za satorsku varijantu, danas sam kupio sator bas zbog ove prilike. Aco dobro doso ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 26, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem svoj siguran dolazak ! Aca, Paracin, enduro, 300 km. Ovo sa decijim odmaralistem mi zvuci odlicno, taman da ne mora da se smrzavamo u satorima, ali svakako sam i za satorsku varijantu, danas sam kupio sator bas zbog ove prilike. I ja se javljam uz gore pomenutog,Nenad,enduro,250 km,ne bih ja isao al moram da pazim da se ne napije mnogo,zajeban je tada ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem svoj siguran dolazak ! Aca, Paracin, enduro, 300 km. Ovo sa decijim odmaralistem mi zvuci odlicno, taman da ne mora da se smrzavamo u satorima, ali svakako sam i za satorsku varijantu, danas sam kupio sator bas zbog ove prilike. I ja se javljam uz gore pomenutog,Nenad,enduro,250 km,ne bih ja isao al moram da pazim da se ne napije mnogo,zajeban je tada ;D Nenade vidimo se ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim i od mene imate samo podrsku jer se ne moze na dva mesta,kao sto kaze Sci ali sta ce mo ,srecno vam bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim i od mene imate samo podrsku jer se ne moze na dva mesta,kao sto kaze Sci ali sta ce mo ,srecno vam bilo... Pozdrav svim i od mene imate samo podrsku jer se ne moze na dva mesta,kao sto kaze Sci ali sta ce mo ,srecno vam bilo... Hvala , bice dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 27, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Necete bez mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Necete bez mene. Drago mi je to cuti, vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Enduro kiometara koliko treba + jos cetvorica od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Enduro kiometara koliko treba + jos cetvorica od mene Hvala lepo ,bice veselo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg ------>>>Postavio sam i sliku rute na kojoj se vidi mesto polaska,mesto logorovanja,hotel "Dobre Vode" Goc,a zelenom bojom sam oznacio put sutrasnjeg povratka on je asvaltni i mislim da se je tuda najpametnije vratiti jer ce svima makadam biti preko glave. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Na karti nije oznacena 4-ta planina Kopaonik ,(ona je od sela Gokcanica udaljena oko 40-setak kilometara )to ne znaci da necemo i tamo svratiti na kafu odlucicemo kada budemo u Gokcanici i kada budemo videli kakav nam je tajming .Zelena linija ima nesto manje od 30 km a crvena ( ruta ) oko 130 km . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 29, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima neko dole malo blize Kraljevu(u odnosu na BG ) ko ima dvoriste za sator ili slobodan krevet, a ucestvovace u ovoj voznji jer mi je mnogo da krenem ujutru u 6 iz BGa da bi stigao u 9 u Zicu pa onda da krenem na jos 250km planinske ture, pa bi ja krenuo prvog popodne i stigo uvece pa onda posle spavanja ujutru odmoran na turu po planinama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja uvek nosim pribor za kuvanje kafe, ponesite svako po soljicu za sebe. Ponesite toplo odelo za noc, sator i vreca se podazumevaju, flasa sa vodom, neophodan alat za motor, sprej za gume, pribor za jelo, neku udobnu obucu za uvece, prenosni TV, ukrasnu venecijanski gondolu sa lampicama za na TV i WC papir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima neko dole malo blize Kraljevu(u odnosu na BG ) ko ima dvoriste za sator ili slobodan krevet, a ucestvovace u ovoj voznji jer mi je mnogo da krenem ujutru u 6 iz BGa da bi stigao u 9 u Zicu pa onda da krenem na jos 250km planinske ture, pa bi ja krenuo prvog popodne i stigo uvece pa onda posle spavanja ujutru odmoran na turu po planinama? Nije bas tako ,ujutru kad stignes i posle kafice vec za pola sata smo na Stolovima a tamo je duzi odmor .I nema 250 km ,mislilo se na ljude sa strane.Evo ti moj telefon 064 831 92 54 javi se i imaces prenociste ukoliko i dalje mislis isto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 30, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel ima neko dole malo blize Kraljevu(u odnosu na BG ) ko ima dvoriste za sator ili slobodan krevet, a ucestvovace u ovoj voznji jer mi je mnogo da krenem ujutru u 6 iz BGa da bi stigao u 9 u Zicu pa onda da krenem na jos 250km planinske ture, pa bi ja krenuo prvog popodne i stigo uvece pa onda posle spavanja ujutru odmoran na turu po planinama? Nije bas tako ,ujutru kad stignes i posle kafice vec za pola sata smo na Stolovima a tamo je duzi odmor .I nema 250 km ,mislilo se na ljude sa strane.Evo ti moj telefon 064 831 92 54 javi se i imaces prenociste ukoliko i dalje mislis isto. Javljam ti se ako nesto sto sam nacelno dogovorio za smestaj u Ribarskoj banji propadne. Alo Vi, sto sebe nazivate bivsim prijateljima, jel iz Paracina idete preko Krusevca za Kraljevo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 30, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, iz Paracina krecemo u 8h da bi na mestu okupljanja bili u 9h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...