Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 6, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Naime, otkinuo sam kofer sa motora, pogresno magarac procenio sirinu motora i ode kofer... Uglavnom zakacicu ti slike da vidite, ali pukao je na bas nezgodnim mestima, tj. na kacenjima. Jel moze plastika da se zavari da bude cvrsto kao pre? Najbitnije mi je da mi ne otpadne negde kofer... novi je oko 220 evra, polovni 150 ako nadjem samo levi . Jel to mora da radi plasticar ili mogu ja da se zanimam? Jel ima neko ideju? Ovde kontam da je oder zesci, a da saljem za Srbiju Sta mi je ciniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 6, 2013 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Moja ti preporuka da uradis sa poliester kitom. Bice jace nego sam kofer. Uradi ako mozes iznutra. Ovo pisem iz iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Vario sam dedin Givi kofer,sjeban slicno kao taj tvoj.Tacnije drug je to vario a ja ga posle ofarbao.Nadji dobrog varioca za plastiku i ne brini za cvrstocu,a posle daj nekom da ti to ofarba i bice ko nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video odakle si!Ne znam sta ti se vise isplati,mene je kostalo 20 evra varenje ovde.A za ne daj boze pogledaj ako mozes tamo da nadjes ovo www.pascofix.eu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 6, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pored varenja video dali moze da se ojaca nekim debljim limom iznutra i nitnama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moja ti preporuka da uradis sa poliester kitom. Bice jace nego sam kofer. Uradi ako mozes iznutra. Ovo pisem iz iskustva. Poliesterom se samo krpi poliester,moze i da se koristi da se malo ojaca plastika,ali za plastiku ne hvata bas najbolje.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 6, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan pascofix uzmi i zavrsi poso. Imao sam taj lepak to kad zalepis pre ce na drugom mestu da se raspadne nego mesto gde je lepljeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш све парчиће и делиће узми обичан супер лепак и соду бикарбону , нанеси лепак на обе стране које лепиш, попраши бикарбоном и залепи. После на пукотину нанеси још лепила и попраши са бикарбоном. Спој је ружан али држи одлично Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 6, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je gore prosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 6, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Au pa ja sam sjajno prosao , nisam ni pao sa motora... samo je kofer otpao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Jun 6, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan lim,spolja-iznutra...popnitne i udri...ima da bude ko zmaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMPLASTMOTO 9 Napisano Jun 7, 2013 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu punoo mudrosti,ja se bavim varenjem plastike,mora da se zavari i tacka,sve ostalo je budzenje.Kofer je u 95 % slucajeva od polipropilena,mora da se zavari unutra i spolja,obradi,nanese se plastik git,ofarba i kofer je nov a sto je najbitnije,nece puci na tom mestu.Samo varenje bi te kostalo oko 30 evra,plus farbanje,neznam koliko,ali si siguran.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 7, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde (u Holandiji) da se kupi pascofix, ali nesto nemam poverenja u super lepak. Znam da je cudo od lepka, ali ipak... I cini mi se da mora poseban pascofix da ide za polipropilen, ako je kofer od tog materijala. Kako skontati od cega je kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 7, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan sada sam pogledao, pise na jednoj strani kofera abs, to je poklopac, a ovaj deo sto je polomljen pise pp, to je verovatno oznaka za polipropilen. E sada da li ce drzati pascofix... ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Jun 7, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj vario (sam u Holandiji ). Bas tako je pukao nosac. Onda sam ga natovario i krenuo put juga. Negdje u Austriji je pukao ponovo. Zavezao sam nekako do bosne. U bosni smo ja i stari ponovo varili, ali ovaj put smo stavili armatruru (komad mreze od zice) i utopili je u plastiku. Od tada prodje par godina, 200+ km/h, pretovaren, pad na taj kofer (pun), ponovo 200 km/h pretovaren....drzi jos uvijek. A sto se tice farbanja, to je za djevojcice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 7, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel imas to cudo za varenje ovde? I kakvo bre farbanje, mora da se vide oziljci od teskog zivota Nista bez Bosne, vidim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Skupi ti lepo 300evrica i kupi dobre polovne, to ti je jedino resenje jer uvek rizikujes da sjebes nekog iza tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 966 Napisano Jun 7, 2013 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima ovaj trip sa sodom bikarbonom, koja je njena funkcija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 7, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pa valjda ga cementira, to mu dodje neka ljuta hemija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 7, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Resena dilema, ima u motoworks da se kupi samo taj deo kofera... 100 evra sa dostavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6811 Napisano Jun 7, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde (u Holandiji) da se kupi pascofix, ali nesto nemam poverenja u super lepak. Znam da je cudo od lepka, ali ipak... I cini mi se da mora poseban pascofix da ide za polipropilen, ako je kofer od tog materijala. Kako skontati od cega je kofer? Pogledaj po unutrasnjosti kofera, trebalo bi da nadjes da negde pise nesto tipa: >PP< polipropilen >PVC< polivinil hlorid >PE< polietilen >ABS< akrilo nesto nemam pojma... itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 7, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu da budzim, izadje me novi deo 100 evra, a pascofix set 50. Ne isplati se vezbati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4615 Napisano Jun 7, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greska. Prvo se malo igraj. Meni je bas bilo zanimljivo. Kupi si malo vecu lemilicu od 100W (ili jacu) i neku mrezicu / zicu i gotov si za nekih 10-ak minuta. Prvo pukotinu istopis i zavaris (dodas jos malo iste plastike). Onda stavis mrezu / zicu preko pukotine i samo je utopis. Onda dodas iste plastike i sve dobro istopis da postane jedna cjelina i mreza nestane (ali pazi da ne pretjeras do deformacije). Okacis na motor i popnes se na kofer. Mozes najvjerovatnije i da skaces, ali ako pukne, onda probaj i na onom neostecenom isto, da vidis da li je do tebe ili do njih. Onda narucis taj od 100 eura. ps. Ja trenutno nemam lemilicu (nestala), ali sam rad da ti pomognem ako skoknes do mene s istom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jun 7, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Greska. Prvo se malo igraj. Meni je bas bilo zanimljivo. Kupi si malo vecu lemilicu od 100W (ili jacu) i neku mrezicu / zicu i gotov si za nekih 10-ak minuta. Prvo pukotinu istopis i zavaris (dodas jos malo iste plastike). Onda stavis mrezu / zicu preko pukotine i samo je utopis. Onda dodas iste plastike i sve dobro istopis da postane jedna cjelina i mreza nestane (ali pazi da ne pretjeras do deformacije). Okacis na motor i popnes se na kofer. Mozes najvjerovatnije i da skaces, ali ako pukne, onda probaj i na onom neostecenom isto, da vidis da li je do tebe ili do njih. Onda narucis taj od 100 eura. ps. Ja trenutno nemam lemilicu (nestala), ali sam rad da ti pomognem ako skoknes do mene s istom. Potpuni lajk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...