okrad 11 Napisano Octobar 16, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ahhh... JAWA... ApeX svaka cast! i ja sam svojevremeno budzio par cehinja, i uvek mi je drago kad ih vidim. meni je bio problem kad god spustim sediste zbog polozaja nogu, pa sam izbacivao komande napred. ako pametno izracunas i premeris, cak i polugu menjaca mozes da produzis tako da i dalje ostaje u funkciji i kao selektor brzina i kao kikstarter. a onda je polozaj za voznju banja. evo ideje konkretno (rani radovi ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 16, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Taj rollbar je i namenjen za produzene komande nego nisam imao vremena das ih pravim a inace OKRAD imam i tvoje slike jawe one mi i sluze za produzene komande aide ako te ne mrzi da malo izbliza uslikas komandu za menjac da se nebih puno patio sa tim. Ulje ispod jawe je inace od kola. Ko oce da je kupi moze na prodaju je 600 Evrica necu je dati ispot posto sam toliko ulozio u nju, a onaj BMW 324D iza nje moze da ode za 3000 Evra pa ko zeli nek izvoli (BMW moze i jeftinije:pivo: ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 16, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan heh, taj jawasluk sam prodao pre tri godine, u sred zime. pre nekih 5-6 meseci je iskocila u oglase, lik se cak pozvao i na slike sa sajta www.projectjawa.com. (malopre gledam, sajt nesto ne radi) u medjuvremenu, moj drugar bane iz najbolje namere da mi sredi komp, nepovratno mi obrise kompletan hard sa svim fotkama (teze je palo mojoj devojci nego meni :wink: ) ove dve slike gore mi je brat vratio mailom, pa su tako spasene. za kocnicu ti je jasno, i tu osovina poluge/papucice ide ispred rollbara. ja sam prenosnu polugu stavio ispod, cisto prakticno, da ne smeta deklu. za menjac/kikstarter je bitno da osovina poluge/papucice ide IZA :!: rollbara! sad, navaris polugu na originalnoj poluzi menjaca pod 90 na dole (vidi sliku). najbitnije je da obratis paznju na krivinu, grbu tvoje nove produzene poluge. vidis da ona ide na gore, pa onda spusta pravo napred. i sad, kada ti pritisnes kikstarter unutra i podignes ga gore pod 90 i jace (za startovanje) potisna poluga pomera prednju, ona se uspravlja pod 90. kada zaverglas, mala navarena poluga sada povlaci, pa se prednja vraca u prvobitni polozaj. ZATO je bitna krivina, da ti ne bi ogranicilo hod kurble. malo ga davim, ali jasno ti je. ne gledaj prvu sliku sto se tice menjaca, tu je jos bilo u razvoju. ajd, pa da se ispruzis na masini ko covek :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
geter712 0 Napisano Jun 6, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Taj rollbar je i namenjen za produzene komande nego nisam imao vremena das ih pravim a inace OKRAD imam i tvoje slike jawe one mi i sluze za produzene komande aide ako te ne mrzi da malo izbliza uslikas komandu za menjac da se nebih puno patio sa tim. Ulje ispod jawe je inace od kola. Ko oce da je kupi moze na prodaju je 600 Evrica necu je dati ispot posto sam toliko ulozio u nju, a onaj BMW 324D iza nje moze da ode za 3000 Evra pa ko zeli nek izvoli (BMW moze i jeftinije:pivo: ) . Posto je ovo vec prodato, ima li ko da proda nesto slicno (i u slicnom cenovnom rangu ;D)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto se ne vide slike od prvih postova, dok se radilo... Ako autoru nije tesko mogao bi da ponovo uploaduje slike, posto je tema vec ozivela :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan heh, taj jawasluk sam prodao pre tri godine, u sred zime. pre nekih 5-6 meseci je iskocila u oglase, lik se cak pozvao i na slike sa sajta www.projectjawa.com. (malopre gledam, sajt nesto ne radi) u medjuvremenu, moj drugar bane iz najbolje namere da mi sredi komp, nepovratno mi obrise kompletan hard sa svim fotkama (teze je palo mojoj devojci nego meni :wink: ) ove dve slike gore mi je brat vratio mailom, pa su tako spasene. za kocnicu ti je jasno, i tu osovina poluge/papucice ide ispred rollbara. ja sam prenosnu polugu stavio ispod, cisto prakticno, da ne smeta deklu. za menjac/kikstarter je bitno da osovina poluge/papucice ide IZA :!: rollbara! sad, navaris polugu na originalnoj poluzi menjaca pod 90 na dole (vidi sliku). najbitnije je da obratis paznju na krivinu, grbu tvoje nove produzene poluge. vidis da ona ide na gore, pa onda spusta pravo napred. i sad, kada ti pritisnes kikstarter unutra i podignes ga gore pod 90 i jace (za startovanje) potisna poluga pomera prednju, ona se uspravlja pod 90. kada zaverglas, mala navarena poluga sada povlaci, pa se prednja vraca u prvobitni polozaj. ZATO je bitna krivina, da ti ne bi ogranicilo hod kurble. malo ga davim, ali jasno ti je. ne gledaj prvu sliku sto se tice menjaca, tu je jos bilo u razvoju. ajd, pa da se ispruzis na masini ko covek :wink: Tu Jawu je kupio jedan moj pajtos, nije se navozao zbog nekih problema koje je imao, i na kraju je prodao nekom liku za 150E, da je ovaj koristi za delove. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 18, 2007 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan probacu da stavim sve slike na jednu veliku pa da je okacim stvarno mi je zao sto je sajt na kom sa kacio slike propao jbg. videcu ovih dana to da sredim pa da okacim. Hvala na komplimentima i saradnj[move]JAWA 350[/move]i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Osvežio bih malo ovu temu, sve je aktuelnija. Apex, imaš li nekih novih fotografija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da nema slika?? Jel se mozhda automatski brishu posle odredjenog vremena ili... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji post je pušten pre skoro godinu dana a od tada je rađeno više ozbiljnih intervencija sa serverima i hostingom pa je uspeh što je i ovo ostalo. Međutim, tema je zanimljiva jer na forumu imamo sve više Jawa, kupili su ih ljudi kojima nije svejedno šta voze pa svoje ljubimce sređuju u različitim pravcima. Ovo je jedna značajna mogućnost a da li će se neko za nju odlučiti ili ne stvar je para, znanja i ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna velika slika kao i sto sam obecao. Novih nemam posto sam motor prodao pre godinu dana. http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Malo je velika al vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sta je chopper ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Sta je chopper ? http://images.google.com/images?q=chopper&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi bar bi trebalo da lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vpetrov21 0 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje jawe, mada bas i nije choper ali ako uspem da namontiram 16ticu nazad bice bolje. Malo je stara slika, sad je malo ofarban ram i ima bisage... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pre jedno godinu dana krenuo da radim jednu jawu ,ali nikako da nadjem vremena da je zavrsim,evo linka negde na polovini stranice je slika do duse owo je samo kostur tek treba da se karabudzi ,ali nemam ni volju ni vreme....tolko nemam volju da me mrzelo da kacim sliku nego sam stavio link sa jednog foruma,pa otprilike recite kako vam se svidja zamisao,naravno ovde tek treba da se radi.... http://www.balkanrock.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=1512&st=0&sk=t&sd=a&start=105 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda ova "niska" Jaworka. Okaci sliku u temu jawamania, dokle si stigao, kako napreduju radoiv i sl. Svidja mi se kako izgleda bas je ono..."oldschool" fazon sa "king & queen" sedistem...Ako smem jedino bih zamerio na zadnjem blatobranu, nekako mi se ne uklapa u sve to... Od cega je rezervoar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 29, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lutkica. Sto kaze Picasoo, nastavi u Jawamania, da malo diskutujemo i da ti neko iskusniji pomogne da je zavrsis. Mislim da ce vredeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan Pa da lici malo na krosku ili enduro zadnji deo ,ali pravljen je po uzoru na moto morini exkalibur a on ima identican rep....A da rezerwoar je od nekog prastarog bmw-a najverovatnije od nekog boxera posto ima dve slavinice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Novembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar na Bežaniji skoro pravio nešto tako slično lepo, ali sa mašinom BMW R25, ja snimio 3-4 slike u izradi...da li da postavim, možda vam padne neka ideja? Ili da ne zagađujem Jawa temu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan stavljaj shto da ne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Novembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika prerade BMW R25, možda pomogne, neće da šteti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Novembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan i još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upropasti Horexov rezervoar i origanalno BMW blatobran, da sam sada tamo izvukao bi mu uši. > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Novembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jadni Đole... ;D odoše ušesa.... Ja mu se nisam mešao u posao, samo sam jedan dan gledao šta radi...uz pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan meni ovaj rezerwoaer lepse izgleda od oriGiLANTA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...