ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Nagovorili me ljudi stavi te slika da vidimo sta radis i sta cu sa vama evo pa gledite malo ih nisam redom sortirao ali nema veze. skolpljena masina malo dihtunga priprema za poliranje malo sam ga ispolirao... stari alspuHI razlika izmedju poliranog i starog polirane dekne masina ta trane kod lamela odozgo lepak za dihtunge NIJE SILIKON LOCTATE JE masina tatrane kod lancanika i struje stavljanje novih semeringa i lezaja MALO I MAJSTORI (da nebude monotono) Razlika izmenju poliranog i starog dobosa remontovana radilic razlika felni Posto su nove spice 60 centi komad ipak ce su bazim na smirglanje i lakiranje Matirana gradja polirane kocnice nove rucke bezi PIVE nema posla rucni rad naslona Stari oblik sklopljena masina felne jedna oribana naravno pravljenje kormana I jos mnogo toga bice jos u sledecoj epizodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 23, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, svaka cast! Lep rad i trud. Boja na masini je bronza za visoke temperature ili sta savremenije? (izvinjavam se ako sam malo staromodan sa ovim pitanjem i ispao iz stosa, ovo se radilo u moje doba) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sve pohvale. Samo tako nastavi i posalji slike kad je sklopis. =D> =D> =D> :jos_piva: :pivo: :kul: :partyman: :supz: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 24, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez Jelenka :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 24, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da imas dosta strpljenja. Lep rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Boja za cilindre je isto staromodana vatrostalna siva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Skidao bih sesir da ga imam na glavi... Otprilike znam koliko je tu truda i vremena ulozeno. Svaka cast. Verujem da ce da prede kao macka ( ili macak ) :bubu: :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Boja za cilindre je isto staromodana vatrostalna siva. mi smo se nekad jedni drugima podsmevali: bronza za cunkove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste se potrudili oko tog motora, svaka cast! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan CIme ste polirali dekle, felne, auspuh? Stvarno ste uspesno odradili posao , opisi postupak, please... :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 24, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Poul Junior moz' da ti prdne pod prozor...Svaka Ti chast!!! :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Felne sam imao srece sto su dobre samo sam ih ribao sa onom zicanom cetkom za sudove i FERIJEM (skida masnocu cak i u hladnoj vodi) A postupak poliranja dekni, dobosa i masine je sledeci: Nanese se polira pasta iz tube na to sato ocete da polirate ostavite malo da se osusi nekih 5 min i zatim ga polirate sa filcom evo ja sam sa ovim on je malo deblji i skida sve inace zove se filc ili kako vec za grubo poliranje. i to je to posle se ispere i finish je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da, taj grublji filc je idealan za poliranje, koristi se i za ase (sa kvakicom iznad s) ispod sedla konja recimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Razumem da imas strpljenja ali toliko slobodnog vremena ,to ne? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 24, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas vremena posto 7 dena radim u firmi u naftagasu na busotini po 24 sata na dan i posle 7 dana odmaram a i evo slucajno sam dobio godisnji jos 7 dana tako da planiram sve da uradim i na kraju samo finese da ostavim farbanje lickanje stelovanje i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi potrebna mije pomoc ovih dana treba da idem za NS da izvadim neke papire i da odnesem nee stvari na niklovanje, Pa mi interesuje gde ima prodavnica gde se prodaju rucke retrovizori i tako te sitnice za motor, gume naravno. Ako neko zna neke adrese nek mi da da ne bih dzaba lutao po NS-u a bas nemam vremena i goriva za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 25, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zvuci glupavo, ali jesi li kupovao neke delove od Mikija iz Ratkova? Moji drugari Jawasi i ja sam otprilike sve od njega kupio za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jesam jedino sam njega nasao da ima originale. Nije glupavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 25, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo namestio sam galeriju na sajtu http://www.imagedropbox.com/gallery.php?u=apexdivision&g=APEX-DIVISION Tako kad budem stavljao slike da znate gde da idete naravno obavesticu vas ako ima ista novo u galeriji nadam se da cu danas ubaciti jos par slika:) POZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 26, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prepravljanje sica Jos samo malkice da se iskroji i presvuce i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Mart 27, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes nosio kod tapacirera, ponesi mu i sliku onog krem sica, za svaki slucaj. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 6, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slikica dok nestignu delovi sa nikovanja S'preda Neka rucica za gas 400 dinara i malo ispolirana Rucica za kvacilo 1000din (al me zaj...) ispolirana Mehanizam za gorivo heeeeeeeeeeeeee samo da je upalim da vidim jel radi i naravno radi Ispolirani drzaci za svetlo i zmigavce ko nezna bili su crni Bicce jos toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 10, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par fotki o pravljenju nogara Aluminijumska sipka Fina obrada sipke smirglom Malo majstor ) Par recki Finis sa majstorom BIVANOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano April 11, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Apex, nisi bas morao ovu u krupnom planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano April 14, 2006 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo I produzetka za vile strava izgleda uzivo ) Ko voli nek izvoli mozemo i ovo da pravimo uz malo :pivo: sve ce mo da uradimo heeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...